Luovivan yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia. Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin.

Ainoma Oy

Aineeton omaisuus on tärkein osa menestystä pk-yrityksille sekä yritystoimintaa valmisteleville yksityisille ihmisille: tavaramerkit, toiminimet, domainit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallit, tekijänoikeus. Konsultaatio, tutkimukset, rekisteröinnit ja hakemukset.
www.ainoma.fi

Design Heidi Hatakka

"Vahva perinne, tunne ja aitous antavat pohjan työlleni, joista syntyy uniikit käsityöt. Materiaalin on puhuteltava minua aina, siksi käytänkin töissäni mahdollisimman aitoja materiaaleja." - Heidi Hatakka
www.designheidihatakka.fi

Design Sinivuokkko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Jokainen pala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat. Verkkokaupassa on mahdollista tilata korunosat sterling-hopeasta tai ruostumattomasta teräksestä.
www.designsinivuokko.com

Espoon Ajovalmennus Oy / Green Drivers

Green Drivers on Espoossa ja Kirkkonummella toimiva vihreä ja vastuullinen liikennekoulu. Ammattitaitoiset ja mukavat opettajat. Ajokorttikoulutusta moposta kuorma-autoon, sekä raskaat yhdistelmät ja ammattipätevyyskoulutukset.
www.greendrivers.fi

ESLY Consulting Oy

Työhyvinvointi on työmme keskeinen tavoite. Terve työntekijä on myös tuottava. Autamme yrityksiä hallitsemaan ja vähentämään mm. päihde- ja mielenterveysongelmista koituvia kuluja. Teemme muutoksen, yksi annos, ihminen ja yritys kerrallaan. Tähän me uskomme.
www.esly.fi

Espoon PihanTekijät Oy

Tee pihastasi paratiisi ja ilon aihe. Olipa pihasi suuri tai pieni, elämää nähnyt tai vasta rakenteilla, kutsu PihanTekijät, monitaitoiset ammattilaisemme pihaasi! Olemme kuin kotonamme sekä kotipihoissa että yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueilla. Kaunis piha lisää kiinteistösi arvoa.
www.pihantekijat.fi

Finlandia-Automation

Olemme taloautomaation edelläkävijä järjestelmien kokonaisvaltaiseen toimitukseen niin koteihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin yrityksiin. Laitemyynti, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, ohjelmointi ja käyttökoulutus, projektikonsultointi, huolto- ja päivityspalvelut. Tarjoamme myös Loxone:n ohjelmointikoulutusta niin yksityisille, yrityksille kuin oppilaitoksille.
www.finlandia-automation.fi

Flow with Nature

Flow with Nature ja tunnettu Sci Art-menetelmään perustuva 12 Blueprints-värianalyysi auttavat löytämään kauniimman itsesi. Tarjolla väripaletteihin sopivia tuotteita, mm. kosmetiikkaa ja huiveja.
www.flowwithnature.com

Heijaste

Heijaste on parempien työpäivien tekijä. Valmennus, työnohjaus ja coaching ovat vahvuutemme. Keinoina uraohjaus, Logoterapia, Mindfullness, NLP, Heart IQ™ tai muu juuri teille sopiva. Muutoksiin sisältyy aina myös mahdollisuuksia, iloa ja innostusta.
www.heijaste.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
http://www.ryhtirikko.fi

MuWe Oy / WellCreate

WellCreate –brändi on skarppi verkkosivujesi rakentaja ja MuWe luo (työ)hyvinvointia musiikin keinoin.
www.wellcreate.fi

SE Innovations Oy

SE Innovations Oy markkinoi, myy ja asennuttaa järjestelmiä ja laitteita tukemaan ikääntyneiden henkilöiden ja heidän omaistensa välille älykkäitä ja monikanavaisen sähköisen viestinnän järjestelmiä. Järjestelmät palvelevat asiakkaita mahdollisimman huomaamattomasti ajatuksella ”automatisointi on hyvää, kun sitä ei huomaa”. Toiminnan keskiössä on omainen tai esimerkiksi hoiva- tai virekoti tai työntekijä, joka automatisoi toimintoja ja huolehtii yhteydenpidosta.
www.seniorsome.com/

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi/

One Click Solutions

Työnhakupeli

Työnhakupeli kehittää ja tuottaa digitaalisia peliin pohjautuvia oppimis- ja valmennusratkaisuja yksilölliseen ja ryhmäopiskeluun. Ensimmäinen sovellus on ”eTyönhakupeli®”, joka on versioitu maahanmuuttajien, työttömien ja opintonsa päättäneiden työelämävalmiuksien kehittämiseen.
www.tyonhakupeli.fi