Luovivan yrittäjäyhteisö

Omnian Luoviva-yhteisössä toimii monen alan osaajia. Tutustu Luoviva-yhteisön yrittäjiin.

Ainoma Oy

Aineeton omaisuus on tärkein osa menestystä pk-yrityksille sekä yritystoimintaa valmisteleville yksityisille ihmisille: tavaramerkit, toiminimet, domainit, patentit, hyödyllisyysmallit, mallit, tekijänoikeus. Konsultaatio, tutkimukset, rekisteröinnit ja hakemukset.
www.ainoma.fi

Caprice Consulting

Innostamme, rohkaisemme, kiteytämme, toteutamme. Viestintätoimisto Caprice Consulting Oy tuottaa vaikuttavia viestinnän sisältöjä ja edistää myyntiä - aina tarpeen mukaan tarvittavalla porukalla: Isosti visioiden, tarkkaan kohdentaen, huolella suunnitellen, nopeasti reagoiden, puolestasi ennakoiden.
www.capriceconsulting.fi

Espoon Ajovalmennus Oy / Green Drivers

Green Drivers on Espoossa ja Kirkkonummella toimiva vihreä ja vastuullinen liikennekoulu. Ammattitaitoiset ja mukavat opettajat. Ajokorttikoulutusta moposta kuorma-autoon, sekä raskaat yhdistelmät ja ammattipätevyyskoulutukset.
www.greendrivers.fi

ESLY Consulting Oy

Työhyvinvointi on työmme keskeinen tavoite. Terve työntekijä on myös tuottava. Autamme yrityksiä hallitsemaan ja vähentämään mm. päihde- ja mielenterveysongelmista koituvia kuluja. Teemme muutoksen, yksi annos, ihminen ja yritys kerrallaan. Tähän me uskomme.
www.esly.fi

Espoon PihanTekijät Oy

Tee pihastasi paratiisi ja ilon aihe. Olipa pihasi suuri tai pieni, elämää nähnyt tai vasta rakenteilla, kutsu PihanTekijät, monitaitoiset ammattilaisemme pihaasi! Olemme kuin kotonamme sekä kotipihoissa että yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueilla. Kaunis piha lisää kiinteistösi arvoa.
www.pihantekijat.fi

Evida Oy

Tehdään markkinointi osaksi yrityksesi arkea ja menestystä. Evidasta saat oman markkinoinnin ammattilaisen, joka auttaa tekemään tulosta. Pk-yritykset voivat tehdä markkinoinnin kehittämistyötä kanssamme myös ELY-keskusten tuella, sillä Työ- ja elinkeinoministeriö on sertifioinut Evida Oy:n tuottamaan Markkinointi ja asiakkuudet -konsultointipalvelua koko Suomessa.
www.evida.fi

Finlandia-Automation

Olemme taloautomaation edelläkävijä järjestelmien kokonaisvaltaiseen toimitukseen niin koteihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin yrityksiin. Laitemyynti, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, ohjelmointi ja käyttökoulutus, projektikonsultointi, huolto- ja päivityspalvelut. Tarjoamme myös Loxone:n ohjelmointikoulutusta niin yksityisille, yrityksille kuin oppilaitoksille.
www.finlandia-automation.fi

Flow with Nature

Flow with Nature ja tunnettu Sci Art-menetelmään perustuva 12 Blueprints-värianalyysi auttavat löytämään kauniimman itsesi. Tarjolla väripaletteihin sopivia tuotteita, mm. kosmetiikkaa ja huiveja.
www.flowwithnature.com

Hanke viestii

Hanke viestii -tiimi on osaava kumppani hankkeesi viestintään. Tarjoamme viestinnän osaamista, yhdessä tekemistä, markkinointiajattelua ja aitoa asiakasymmärrystä. Työmme tavoitteena on hankkeesi vaikuttavuus.
www.hankeviestii.fi

Heijaste

Heijaste on parempien työpäivien tekijä. Valmennus, työnohjaus ja coaching ovat vahvuutemme. Keinoina uraohjaus, Logoterapia, Mindfullness, NLP, Heart IQ™ tai muu juuri teille sopiva. Muutoksiin sisältyy aina myös mahdollisuuksia, iloa ja innostusta.
www.heijaste.fi

Inspiration 4 You

Toimistotarvikkeiden, paperituotteiden, säilytys- ja arkistointituotteiden sekä laukkujen ja vaatteiden maahantuontiin ja vähittäis- ja tukkukauppaan erikoistunut yritys, joka toimii Suomessa Moleskine-tuotteiden myyntiagenttina. Myös Robert Frimanin korujen edustus.
www.inspiration4you.fi/yritys
www.robertfriman.se

Mainostoimisto BrandX

Mainostoimisto BrandX luo kiinnostavaa, ulkoasullisesti ja verbaalisesti puhuttelevaa viestintää – mainontaa, joka jättää jäljen: logot, teippaukset, kotisivut, mainoskuva, julisteet, flyerit. Tarjouksen kysyminen ei maksa mitään!
www.brandx.fi

Movebalance Oy/ Ryhtirikko

Ryhtirikko® on urheiluvalmentaja, eritysliikunnanohjaaja Piia Solajärven kehittämä menetelmä, joka mittaa kehon virheasentoja. Samalla kartoitetaan biomekaniikan vaikutusta kehonhallintaan, jossa otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon kehon toiminta.
http://www.ryhtirikko.fi

MuWe Oy / WellCreate

WellCreate –brändi on skarppi verkkosivujesi rakentaja ja MuWe luo (työ)hyvinvointia musiikin keinoin.
www.wellcreate.fi

Pisteen paikka Oy

Pisteen paikka on yritysten ja muiden organisaatioiden viestintäkumppani: tarjoamme apukäsiä kaikkeen viestintään suunnittelusta toteutuksiin. Terävällä viestinnällä ja markkinoinnilla tuet yrityksesi tavoitteita ja teet tulosta!
www.pisteenpaikka.fi

SE Innovations Oy

SE Innovations Oy markkinoi, myy ja asennuttaa järjestelmiä ja laitteita tukemaan ikääntyneiden henkilöiden ja heidän omaistensa välille älykkäitä ja monikanavaisen sähköisen viestinnän järjestelmiä. Järjestelmät palvelevat asiakkaita mahdollisimman huomaamattomasti ajatuksella ”automatisointi on hyvää, kun sitä ei huomaa”. Toiminnan keskiössä on omainen tai esimerkiksi hoiva- tai virekoti tai työntekijä, joka automatisoi toimintoja ja huolehtii yhteydenpidosta.
www.seniorsome.com/

Ompelimo Studio Pomsi

Mittatilausvaatteita, korjausompelua sekä muita ompelupalveluita.
www.studiopomsi.fi/

Työnhakupeli

Työnhakupeli kehittää ja tuottaa digitaalisia peliin pohjautuvia oppimis- ja valmennusratkaisuja yksilölliseen ja ryhmäopiskeluun. Ensimmäinen sovellus on ”eTyönhakupeli®”, joka on versioitu maahanmuuttajien, työttömien ja opintonsa päättäneiden työelämävalmiuksien kehittämiseen.
www.tyonhakupeli.fi