Ammatillinen koulutusvienti

Omnia on koulutuspalvelujen viennin edelläkävijä.

Etsitkö kumppania ulkomaille suuntautuvaan projektiin tai yhteistyömahdollisuutta kotimaan sisällä? Omnia on oikea valinta. Koulutusvientitoimintamme tavoitteena on luoda koulutuksesta liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille. Edistämme suomalaisen koulutusosaamisen ja ammatillisen koulutuksen tunnettuutta maailmalla. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, ulkoasiainministeriön ja useiden yritysten ja koulutusalan organisaatioiden kanssa kotimaassa ja ulkomailla.

Meneillään oleviin projekteihin kuuluvat muun muassa:

Lisäksi olemme toimineet aktiivisesti Tunisiassa yrittäjyyskoulutuksen parissa ja Egyptin teknisen alan ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa.

Yhteisillä projekteilla rakennamme suomalaisen koulutusosaamisen viennin perustaa

Omnian koulutusviennistä vastaa Oppimiskumppanuudet-tiimi. Johtaja Mervi Jansson on ollut perustamassa suomalaisten koulutusvientitoimijoiden yhteistyöjärjestöä FIEDUa. FIEDU edistää koulutusvientiin liittyvää tutkimus-, kehittämis- ja julkaisutoimintaa sekä tiedotus- ja koulutustoimintaa sekä edustaa jäsenistöään koulutusvientiin liittyvissä asioissa.
Lue lisää: Finnish International Education Associationista (FIEDU)

Lisätietoa

Ammatillisen koulutuksen viennin edistäminen ja siihen liittyvät mahdollisuudet ja esteet:PDF iconAmmatillisella koulutuksella on vientiä! -toimintasuunnitelma ammatillisen toisen asteen koulutuksen vientiin

Ota yhteyttä – jutellaan mahdollisista yhteistyökuvioista!

Mervi Jansson
p. 043 820 0152