Tulevaisuuden oppimisratkaisuja InnoOmniasta

InnoOmnia tarjoaa opiskelijoille, opettajille ja yrittäjille sekä työelämälle avoimen osaajayhteisön, jossa kehitämme yhdessä tulevaisuuden oppimisratkaisuja.

Opiskelijat valmentautuvat työelämään InnoOmnian projekteissa, yrittäjämäisissä oppimisympäristöissä ja valmennuksissa. InnoOmnian asiantuntijat ohjaavat ja neuvovat  opiskelijoita digiosaamiseen, kansainvälisyyteen, yrittäjyyteen, tiedonhakuun ja työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Opettajille tarjoamme täydennyskoulutusta sekä tukea ja yhteistyömahdollisuuksia oppimisratkaisujen kehittämiseen.

Yrittäjille ja työelämälle InnoOmnia tarjoaa nykyaikaisia tiloja, kehittämispalveluja sekä työyhteisön  Luoviva-yritysvirittimessä. Luovuus, innovatiivisuus ja vastuullisuus ovat yhteisiä arvoja, jotka toteutuvat yritysten, opiskelijoiden ja opettajien välisessä yhteistyössä.

Tutustu myös työpaikkaohjaajakoulutuksiimme.

Alueen asukkailla on mahdollisuus nauttia mm. Oppivien Käsien kauneus- ja hyvinvointipalveluista OmniaShopin kestävän kehityksen tuotteista ja ravintola Henricuksen luomu- ja lähiruuista.

Ajankohtaista

  • InnoOmnia sai kunniamaininnan Laatukeskuksen Vuoden laatuinnovaatio -kilpailussa. Lue koko uutinen.

     

 

Ota yhteyttä

Kaipaatko yhteisöä, kehittämiskumppanuutta tai yhteisöllistä tilaa? Ota yhteyttä!

Viestintä- ja kehittämisjohtaja Eiina Oksanen-Ylikoski (p. 040 550 9393, elina.oksanen-ylikoski@omnia.fi) kertoo mielellään lisää.