Ajankohtaiset

Yrittäjien kasvupolku käynnistyi Saudi-Arabiassa

Ohjelma on räätälöity paikallisiin tarpeisiin, ja se perustuu suomalaiseen yrittäjän ammattitutkintoon. Yrittäjän ammattitutkinto on yksi suosituimmista tutkinto-ohjelmista startupeille ja PK-yrityksille Suomessa, ja nyt ohjelmalla halutaan tukea yrittäjien kasvupyrkimyksiä Saudeissa.

Nyt alkava yrittäjien kasvupolku on Saudi-Arabian suurimman vakuutusyhtiön Tawuniyan perustaman SME Academyn ensimmäinen koulutusohjelma. Tawuniya tukee yrittäjiä stipendein, ja lupaavimmat yritykset kustannetaan SLUSHiin.

Ohjelmaan osallistuvat yritykset on valittu kasvupotentiaalin perusteella. Valitut yritykset ovat toimineet keskimäärin 1–3 vuotta ja haluavat nyt kehittää tuote- ja palveluvalikoimaansa sekä terävöittää liiketoimintamallejaan. Mukana on muun muassa päiväkotiyrittäjä, huoltopalveluja tarjoava yritys ja terveydenhuollon palveluja kehittävä yrittäjä.

Yrittäjät suorittavat 10 kuukauden ohjelman työn ohessa. Osallistujien oman liiketoiminnan kehittämisen lisäksi ohjelma antaa vauhtia henkilökohtaiseen kasvuun ja yrittäjämäisen ajattelutavan kehittämiseen.

Omnia Education Partnerships Oy on kolmen suomalaisen koulutuksen järjestäjän ja Suomen suurimman kehitysyhteistyöjärjestön perustama koulutusvientiyhtiö. Avaamme kaikenikäisille oppijoille väyliä tulevaisuuden ammatteihin, ja kehitämme koulutuksen koko ekosysteemiä yhdessä yritysten ja verkostojen kanssa.

Lue englannin kielinen uutinen Entrepreneurship growth track for Saudi SMEs launched.

Ejadahin ja Tawuniyan toimitusjohtajat sekä Suomen Saudi-Arabian suurlähettiläs Pekka Voutilainen   Tawuniyan SME Academyn avajaistilaisuudessa Riadissa 10.5.2018.
Ejadahin ja Tawuniyan toimitusjohtajat sekä Suomen Saudi-Arabian suurlähettiläs Pekka Voutilainen  Tawuniyan SME Academyn avajaistilaisuudessa Riadissa 10.5.2018. Kuva: Mervi Jansson

Lisätietoja

Mervi Jansson, Omnia Education Partnerships Oy, p. 043 820 0152, mervi.jansson@oep.fi