Ajankohtaiset

Yrittäjäinfojen tallenteet katsottavissa verkossa

Aiheina infoissa ovat olleet mm. yrityksille ja yrittäjille tarkoitetut toimintatuet ja niiden hakeminen, Espoon kaupungin tuki yrittäjille koronakriisin aikana sekä tulevaisuuteen varautuminen esimerkiksi osaamista kehittämällä.

Infotilaisuuksien tallenteet katsottavissa verkossa

Infotilaisuuksien tallenteet voit katsoa seuraavista linkeistä:

Business Espoon BE-Studio 15.4.2020, Yksinyrittäjien toimintatuki koronavirustilanteessa.

Business Espoon infotilaisuus 16.4.2020, Miten Espoon kaupunki tukee yrittäjiä koronakriisin aikana, entä miten yrittäjän olisi hyvä valmistautua tulevaan? Miten yksinyrittäjä voi hakea kunnalta tukea? Miten yrittäjä voi kehittää osaamistaan?

Business Espoon BE-Studio 22.4.2020, Näin täytät yksinyrittäjien toimintatuen hakulomakkeen

Yrittäjän tukena Business Espoo-verkosto

Omnia toimii BusinessEspoo-verkostossa auttaen alueen yrittäjä ja yrityksiä arjessa.

Business Espoon asiantuntijat ja businessespoo.com ovat yrityksesi apuna. Verkkosivuilla palvelee myös Chatbot Bertta, joka vastaa 24/7 yritysten kysymyksiin liittyen mm. kansainvälistymiseen, koulutukseen ja työllistämiseen sekä koronaepidemiaan liittyviin palveluihin.

Business Espoo palvelee puhelimitse p. 050 513 0321 sekä sähköpostitse info@businessespoo.com.

Omnian Luoviva-yrittäjäyhteisössä toimivat yrittäjät voivat arkisin työskennellä ja käyttää Omnian kampusalueella sijaitsevia työtilojaan normaalisti. Kampusalueen oheispalvelut toimivat supistettuna.

Palveluista saat lisätietoja yrittäjäpalvelupäällikkö Kirsi Niskalalta p. 040 126 7217, kirsi.niskala@omnia.fi tai yrityspalvelukoordinaattori Carita Tähtiseltä p. 040 1267451, carita.tahtinen@omnia.fi.

Uutista päivitetty 24.4. uusimmalla BE-Studion tallenteella.