Ajankohtaiset

Yhteishaku 2020 Omniaan alkoi

Omniassa on tarjolla yli 20 eri perustutkintoa, joista jokaisessa on mahdollisuus valita monia polkuja erilaisiin ammatteihin ja työtehtäviin. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma ja opiskelu on toiminnallista ja työelämälähtöistä. Työelämä ja ammatit muuttuvat, mutta ammattiosaajia tarvitaan aina.

Yhteishaussa voi nyt hakea esimerkiksi uuteen tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon, josta valmistutaan elektroniikka-asentajaksi, IT-tukihenkilöksi, ohjelmistokehittäjäksi ja tietoverkkoasentajaksi. Tutustu Omnian yhteishaussa olevaan koulutustarjontaan. Hakeutuminen tapahtuu opintopolku.fi-sivn kautta. Hakijat, joilla on jo aiemmin suoritettu tutkinto hakeutuvat koulutuksiin jatkuvassa haussa.

Omnia ei järjestä pääsy- ja soveltuvuuskokeita kevään 2020 yhteishaussa. Omniassa ei järjestetä kevään 2020 yhteishaussa harkinnanvaraisen valinnan oppimisvalmiuskoetta. Lisätietoja harkkinnanvaraisesta valinnasta.

Ammatillisesta koulutuksesta saa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin. Omniassa kaikkiin tutkintoihin voi yhdistää lukio-opintoja, korkeakouluopintoja, opintoja ulkomailla ja yrittäjyysopintoja. Omnian ammattilukiossa voi vahvistaa osaamistaan juuri niissä oppiaineissa, joista on hyötyä tulevan työuran ja jatko-opintojen kannalta ja halutessaan suorittaa ylioppilastutkinnon. Lisätietoa ammattilukiosta.

Omnia on virallinen urheiluoppilaitos, jossa huippu-urheilijoiden opiskelu sovitetaan harjoitus- ja kilpailuaikatauluihin. Urheilijan kaksoisuraopinnot on mahdollista yhdistää kaikkiin perustutkintoihin.

Yhteishaun kanssa samanaikaisesti 10.3. asti on avoinna haku myös englanninkielisiin ammatillisiin perustutkintoihin. Omniassa voi opiskella englanniksi liiketoiminnan, ravintola- ja cateringalan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon. Englanninkielisiin tutkintoihin hakeutuminen Omnian verkkosivuilla.

Omniassa opiskelija saa ympärilleen yhteisön, joka tukee hänen unelmiensa saavuttamista. Tutustu Omnian koulutustarjontaan Omnian verkkosivuilla ja hae opiskelijaksi osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut