Ajankohtaiset

Yhdessä vahvaa edelläkävijyyttä – Pilke päiväkodit Oy ja Omnia solmivat kumppanuussopimuksen

Kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys Pilke päiväkodit Oy ja Omnia ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka perustuu vuorovaikutteiseen yhteistyöhön varhaiskasvatusalalla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Pilke päiväkodit OY:n ja Omnian henkilökuntaa.Yhteistyön keskeisenä päämääränä on Pilke päiväkodit Oy:n tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistaminen osaavalla henkilöstöllä.

Omnia on tarjonnut tähän asti Pilke päiväkodeille laajennettuja oppisopimuksia ja Pilke on vastaavasti mahdollistanut Omnian lähihoitajaopiskelijoille harjoittelupaikkoja. Omnian laajuus ja monipuolisuus sote-alalla tuo hyvän lisän Pilkkeen nykyisten kumppaneiden joukkoon.

- Odotamme yhteistyöltä kehittävää kumppanuutta, jolloin voimme mahdollistaa henkilöstöllemme osaamisen kehittymisen joustavasti, toteaa Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtaja Minna Martikainen. Meille hanke- ja projektimaailma on tuttua ja toivomme löytävämme yhdessä varhaiskasvatuksen kehittämiseen hankkeita kuten uusia palveluja. Henkilöstön jatkuva koulutus on meille myös tärkeää, samoin kuin osaavan henkilöstön saannin varmistaminen, sillä olemme nopeasti kasvava valtakunnallinen yritys.

- Meillä molemmilla sopimusosapuolilla on selvästikin yhtenevät arvot, jolloin yhteistyön tekeminen on myös mutkatonta. Kestävä kehitys, monikulttuurisuus, osallisuus ja sosiaalinen kestävyys ovat Omnialle tärkeitä, ja nämä arvot ovat selvästikin Pilke päiväkotien toiminnassa keskiössä, korostaa kuntayhtymän johtaja Sampo Suihko Omniasta.

- - -

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 136 päiväkotia ympäri Suomea. Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella, Porissa ja Vantaalla. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää lähes 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lisäksi Pilke järjestää uutena toimintana sairaan lapsen hoitopalvelua.

---

Kuvassa kumppanuussopimuksen allekirjoittamistilaisuudessa vas. Annukka Honkonen ja Tiina Thure-Toivanen Omniasta, Minna Martikainen Pilke päiväkodit Oy:stä, Sampo Suihko Omniasta ja Mirka-Marika Laaksonen Pilke päiväkodit Oy:stä.