Ajankohtaiset

Videosarja kertoo ravintola-alan opiskelijoiden oppimisympäristöistä

Videoilla pääset tutustumaan opiskelijoiden työpäivään apulaistarjoilijana erilaisissa juhlavissa tilaisuuksissa esimerkiksi Finlandia-talolla ja Hartwall-Arenalla. Videot löytyvät Youtube-kanavaltamme.

Omnia tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja työskennellä Suomen suurimmissa ja merkittävissä tapahtumissa, kuten Urheilugaala, Emma Gaala sekä Pro-Gaala, jossa ravintola-alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan vuosittain.

Työskentelyn lisäksi opiskelijat tutustuvat ravintola ja cateringalan yrityksiin, joiden kanssa Omnia on yhteistyössä mukana auttamassa tapahtumissa. Tämä on hyvä väylä opiskelijoiden tutustua tuleviin työantajiinsa ja antaa heille hyvän mahdollisuuden tuoda näkyväksi osaamistaan.

Omnian ravintola- ja cateringalan opiskelijat olivat järjestämässä tarjoilua myös Valtiopäivien avajaisissa eduskuntatalolla helmikuun alussa.

Opiskelijat ovat olleet erittäin innostuneita tällaisesta mahdollisuudesta kerryttää kokemusta alalta. Yksi videosarjan opiskelijoista mainitsi, että on todella hienoa päästä mukaan tapahtumaan, sillä vaikka olisi pitkä työvuoro, niin illan päätteeksi on todella iloinen ja onnellinen olo kun on onnistunut hyvin tehtävissään.

Katso kaikki sarjan videot Gaalat ja tapahtumat -soittolistaltamme Omnian Youtube-kanavalta. Voit myös tilata Youtube-kanavamme sisällöt klikkaamalla tilaa-painiketta kanavalla ollessasi kirjautuneena tunnuksillasi.

Tutustu ammatilliseen koulutukseen verkossa

Youtube-kanavaltamme löydät videosarjan lisäksi myös monia muita videoita, jotka esittelevät ammatillista koulutusta.

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa sekä ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikki hakijat iästä ja taustakoulutuksesta riippumatta. Haku on auki vuoden ympäri!

Tutustu sivuillamme koulutusvaihtoehtoihin.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa voi opiskella tarjoilijaksi tai kokiksi ja opiskeljoilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin juhlatilaisuuksiin, jotka tarjoavat hienon mahdollisuuden oppimiseen erilaisissa ympäristöissä.

Lue lisää tarjoilija-opinnoista.

Lue lisää kokki-opinnoista.

Lisätietoja antaa
Heikki Tuovinen
Opettaja
0401264897
heikki.tuovinen@omnia.fi