Ajankohtaiset

Uusi ammatillisen koulutuksen opintohallinnon järjestelmä Wilma

Wilma korvaa Helmin, StudentaPlussan, TOP-verkkopalvelun, Asio-lukujärjestykset ja -tilavaraukset.

Aikuislukion Wilma ja Työväenopiston Ilmonet.fi säilyvät toistaiseksi omina järjestelminään, joihin on omat käyttäjätunnukset ja sisäänkirjautuminen.

Järjestelmä sisältää ammatillisen koulutuksen opiskelun ja opetuksen hallinnoinnin toiminnot kuten opiskelijoiden perustiedot, koulutustarjonnan, ilmoittautumisen ja muun koulutukseen hakeutumisen, opetusryhmät, kurssit ja muut toteutukset, läsnäolotiedot, viestinnän opiskelijoiden, opettajien ja huoltajien välillä, henkilökohtaistamisen, tutkinto- ja arviointitiedot, näytöt, lukujärjestykset tilavarauksineen, työssäoppimisen tiedot ja todistusten tuottamisen.

Järjestelmä avautuu opiskelijoiden, opettajien ja huoltajien käyttöön 7.1.2018 klo 16.00. Järjestelmästä on silloin nähtävissä 8.1.2018 alkavan viikon lukujärjestykset. Järjestelmää kehitetään edelleen ja muiden kuin lukujärjestystietojen ja toiminnallisuuksien valmistumisesta tiedotetaan myöhemmin. Ohjeita mm. kirjautumiseen tulee saataville 8.1.2018 klo 8.00. Työpaikkaohjaajien pääsystä järjestelmään tiedotetaan erikseen.

Uuteen ammatillisen koulutuksen Wilmaan pääset kirjautumaan osoitteessa omniawilma.omnia.fi. Katso Wilman käyttöohjeet opiskelijan sivuilta (opiskeluun liittyvät järjestelmät).

Lisätietoja ja käyttäjätukea saat 8.1.2018 lukien omalta opettajalta ja sähköpostitse wilmahelp@omnia.fi.