Ajankohtaiset

Urhean Urheilija-stipendi Omniassa opiskelevalle Arslan Khataeville

Omniassa nyrkkeilijä Arslan Khataev on pystynyt yhdistämään opiskelun ja vaativan kilpaurheilun, ja on erinomainen esimerkki tavoitteellisesta opiskelijasta ja kilpaurheilijasta. Hänellä on tavoitteena päästä kilpailemaan Olympia-tasolla ja nyt poikkeustilanteen myötä Tokion kisat siirtyvät vuodella eteenpäin.

Omnian valmennusurheilijat voivat nyt etäopiskeluaikana kuitenkin jatkaa harjoittelua siten, että valmentaja varmistaa turvallisen harjoittelun.

- Stipendi on hieno saavutus ja osoitus ahkerasta työstä. On hienoa että se osui Omnian urheilijan kohdalle, Omnian urheiluoppilaitosvastaava Petra Sillanpää toteaa.

Arslan Khataev ja Petra Sillanpää.

Kuvassa  Arslan Khataev ja urheiluoppilaitosvastaava Petra Sillanpää.

Urhean verkostotapaaminen pidettiin webinaarina 24.11.2020 ja siihen osallistui verkon kautta yli sata osallistujaa. Tilaisuudessa jaettiin Urhean Urheilija-stipendit ja ne saivat Arslan Khataevin lisäksi Rytmisen voimistelun maajoukkue ja Beach volley pelaaja Riikka Lehtonen, onnittelut kaikille!

Tilaisuudessa esitteltiin myös Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian uusi strategia vuosille 2021-2025. Samassa yhteydessä julkaistiin myös Urhean uusi logo.

Arslan Khataev rohkaisee yhdistämään opinnot ja tavoitteellisen urheilun

Omniassa liiketalouden tutkinnon jo suorittanut ja automyyjän tutkintoa tekevä Arslan Khataev on loistava esimerkki siitä, kuinka tavoitteet käyvät toteen.

Hän on toiminut myös Euroopan komission Ammatillisen koulutuksen Suurlähettiläänä (European Vocational Education and Training Ambassador) Suomen EU-puheenjohtajuuskaudesta 2019 alkaen.

Hän rohkaisee urheilijoita yhdistämään opinnot ja tavoitteellisen urheilun:

- Jos haluaa elää urheilijaelämää ja käydä samalla koulua niin ihan välittömästi suosittelen tätä Omniaa.

Nyrkkeilijä ja liiketalouden opiskelija Arslan Khataev. Arslanin autossa lukee: Matkalla Tokion olympialaisiin 2021.

Tiedote stipendien jaosta Urhea.fi-sivustolla

Lisätietoa urheiluoppilaitoksestamme.

Lisätietoja antaa
Petra Sillanpää
Opettaja
0468515210
Petra.Sillanpaa@omnia.fi