Ajankohtaiset

Urapolulta tulevaan ammattiin, työpolulta uuteen työhön

Omnia toteuttaa yhdessä CareeriaPlus Oy:n, Hyria Business Institute Oy:n ja Live Palveluiden kanssa työllistymisen valmennuspalveluita. Työttömille työnhakijoille tarkoitettuja valmennuksien tavoitteena on työnhakuun liittyvien taitojen vahvistaminen sekä omien vahvuusalueiden kartoittaminen uuden suunnan tai ammatin löytämiseksi. Seuraavat toteutukset Espoossa ja Kirkkonummella alkavat maalis- ja huhtikuussa.

Työpolku-valmennus vahvistaa työnhakuun liittyviä valmiuksia.  Valmennuksessa hiotaan kuntoon työnhakutaidot ja -tavat. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta vertaisryhmältä. Valmennus alkaa ryhmämuotoisella osiolla, jonka aikana päivitetään työnhakuasiakirjat vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja kehitetään oman osaamisen markkinointia. Jakson aikana osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta sekä ajanmukaiset työnhakuvälineet. Ryhmämuotoisen valmennuksen jälkeen osallistujat saavat henkilökohtaista uraohjausta noin kolmen kuukauden ajan työnhakuun.

Espoossa alkavat Työpolku-valmennukset

  • Korkeakoulutettujen työttömien Työpolku-valmennus, aloitus 23.3. Valmennus järjestetään Leppävaarassa Upseerinkatu 1-3, 02600 Espoo.
  • Job Path (in english), starting 1.4.2020. Training will take a place in Espoo Leppävaara, address Upseerinkatu 1-3, 02600 Espoo.

Urapolku-valmennus auttaa osallistujia löytämään omat vahvuusalueensa, uuden suunnan uralla tai jopa uuden ammatin. Valmennus alkaa ryhmämuotoisella lähijaksolla, jossa yhdessä valmentajan kanssa kartoitetaan osallistujan osaaminen sekä selvitetään ammatinvalinta- ja koulutusmahdollisuuksia. Lähijakson jälkeen valmennus jatkuu seuraavan kolmen kalenterikuukauden ajan, jolloin osallistujat saavat tukea ja ohjausta työnhakuun sekä soveltuvan työ- tai koulutuspaikan löytämiseen ja siihen hakeutumiseen. Osallistujat saavat kuukausittain ohjausta, joka voi tapahtua ryhmässä tai valmentajan kanssa. Valmentajan lisäksi käytössäsi ovat myös rekrytointiasiantuntija ja koulutuspalvelujen asiantuntija.

Kirkkonummella alkavat valmennukset

  • Urapolku Kirkkonummi, aloitus 14.4.2020. Valmennus järjestetään Kirkkonummella osoitteessa Purotie 6, 02400 Kirkkonummi

Valmennuksia järjestetään eri puolilla Uuttamaata, ja niihin hakeudutaan Uudenmaan TE-toimiston kautta. Tarkemmat ohjeet TE-toimiston sivulla (valitse CareeriaPlus Oy).

Valmennuksen ajalta on mahdollista saada kulukorvausta 9,00 €/pv