Ajankohtaiset

Turvallisuusalan työssäoppijat aloittivat Omnian toimipisteissä vahtimestareiden ohjauksessa

Turvallisuusalan työssäoppijat aloittivat Omnian toimipisteissä tällä viikolla vahtimestareiden ohjauksessa. Lämpimästi tervetuloa Omniaan! He suorittavat Pelastustoiminta -tutkinnon osan viikkojen 43-51 välillä. Heidän opettajanaan toimii Karo Mäki. Työssäoppijat tekevät yhteistyötä mm. vahtimestareiden, toimipistevastaavien ja laitosmiesten kanssa Omnian toimipisteiden turvallisuuden kehittämisen edistämiseksi.

He pitivät menestyneesti viikolla 40 alkusammutusharjoitukset toimipisteissä, nyt sinun on mahdollisuus suorittaa teoriaosuus ja saadan koko alkusammutus osaaminen ja todistus suorituksestasi. Lisäksi he pitävät kohteissa turvallisuuskävelyjä, tietoiskuja esim. tupakasta, päihteistä, sekä opastavat defidliraattorin ja evakointituolin käytössä sekä paljon muuta. Aikatauluista voit kysyä heiltä suoraan vahtimestareiden tiloista tai heidän ohjaajaltaan Sini Raidalta sini.raita@omnia.fi tai 040 1905416.

Sini Raita on Laurean turvallisuusalan harjoittelija ja toimii työssäoppijoiden tukena eli hän kiertää toimipisteissä ja käy heitä ohjaamassa ja on teidän apuna yhteistyössä työssäoppijoita ohjaamassa yhdessä vahtimestareiden, toimipistevastaavien sekä laitosmiesten kanssa.

Otetaan työssäoppijoista kaikki heidän into ja taito hyödyksi, jotta saadaan toimipisteet entistäkin turvallisimmiksi!

Onnistumisia ja tekemisen iloja!

Lisätietoja antaa
Mia Kivelä
Työsuojelu- ja turvallisuuspäällikkö
0468515041
Mia.Kivela@omnia.fi