Ajankohtaiset

Tee syksystäsi mukavampi mindfulness-nettikurssilla!

Mindfulness-harjoittelu on toimiva tapa lisätä omaa hyvinvointia ja ehkäistä pahoinvointia. Mindfulness-harjoittelun on todettu parantavan elämänlaatua ja vähentävän stressiä, ahdistuneisuutta sekä masentuneisuutta.

Turun yliopisto tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi mindfulness-kurssille. Kurssi järjestetään toisen asteen opiskelijoille netissä itseopiskeluna. Kurssin nimi on Tita (”tietoisuustaidot”). Se on helppo ja käytännöllinen tapa oppia mindfulness-harjoittamista kotona, välitunnilla, bussissa tai missä sitten haluatkin harjoituksia tehdä. Osallistuaksesi tarvitset vain älylaitteen ja Googlen sähköpostiosoitteen (gmail.com tai google.com). Tita-kurssi kestää 8 viikkoa. Osallistujat arvotaan suorittamaan kurssi joko 1.10.–26.11.2017 tai 1.3.–26.4.2018. Voit ilmoittautua syyskuun ajan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille. Kohdassa ”Tita-salasana” vastaa vain ”tita”.

Tutkimme kurssin yhteydessä sen vaikutusta osallistujien hyvinvointiin. Pyydämme osallistujia täyttämään nimettöminä n. 10 minuuttia vievän kyselyn kurssia ennen ja kahdesti myöhemmin. Kysymme lisäksi mobiiliappilla joitakin lyhyitä kysymyksiä kurssin aikana.

Olet tervetullut kurssille!

Lisätietoja antaa

Oskari Lahtinen, Turun yliopisto
opintokamu@gmail.com