Ajankohtaiset

Taitaja2021-semifinaaleiden ilmoittautumisaikaa jatkettu 13.11. saakka

Taitaja2021-semifinaaleiden ilmoittautumisaika on jatkettu 13.11.2020 saakka.

Omniassa opiskelijat tulee ilmoittaa semifinaaleihin mukaan viimeistään torstaina 12.11.2020, jotta tiedot keritään toimittaa Taitajiin seuraavana päivänä.

Semifinaalit pidetään jokaisen opiskelijan omassa oppilaitoksessa helmikuun alussa, joten osallistuminen on tällä kertaa entistä helpompaa. Opiskelijat ilmoittavat kiinnostuksestaan omalle opettajalle.

Osallistuminen kannattaa

Taitaja on ammattitaidon SM-kilpailu, jonka finalistit karsitaan semifinaaleissa.

Taitajassa pääsee näyttämään osaamisensa ja saa upeita kokemuksia. Taitaja kehittää ammattitaitoa, paineensietokykyä, pitkäjänteisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Lisäksi Taitaja-kokemus on hyvä meriitti työmarkkinoilla. Taitaja-kilpailu ja siihen valmentautuminen lasketaan osaksi opintoja.     

Taitajaan voivat osallistua kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat henkilöt. Kilpailulajeja on 49 ja erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPlus-lajeja on 3. Tutustu kilpailulajeihin verkossa osoitteessa taitaja2021.fi

Taitaja2021 SM-finaali on Oulussa 18.–20.5.2021. Kisajärjestäjä varautuu finaalitapahtuman osalta erityisjärjestelyihin, joilla taataan kilpailijoiden terveys ja turvallisuus myös koronan aiheuttamissa olosuhteissa.  

Lisätietoja antaa
Thomas Vasenius
Koulutuspäällikkö
0438244169
Thomas.Vasenius@omnia.fi