Ajankohtaiset

TableOnline listasi Ravintola Henricuksen Espoon ykkösravintolaksi

Omnian Ravintola Henricus on arvosteltu Espoon parhaaksi ravintolaksi TableOnline suosittelee 2021 -listauksessa, kertoo City-lehti.

TableOnline suosittelee 2021 -listaus perustuu vuonna 2020 annettuihin kymmeniin tuhansiin asiakasarvioihin ravintolaelämyksen onnistumisesta. Pöytävarauksen TableOnlinen kautta tehneet asiakkaat saavat todennetun ravintolassa käynnin jälkeen palautekyselyn.

”Olemme todella onnellisia ja otettuja, että asiakkaamme ovat huomanneet Henricuksen innostavan työilmapiirin ja ruuan hyvän maun. Tämän onnistuminen ei ole itsestään selvää, sillä ruoka valmistuu ja se tarjoillaan Omnian opiskelijoiden vasta harjoitellessa ammattiaan. Ammattilaiset heitä ohjaavat, mutta opiskelijaryhmät ovat meillä suurempia kuin esimerkiksi kentällä ravintoloissa, joissa on harjoittelijoita yleensä yksi tai kaksi kerrallaan. Tämä lisää työmme haastavuutta, mutta myös innostaa opiskelijoita, sillä työ tehdään oikeille asiakkaille reaaliajassa”, sanoo Henricuksen ravintolapäällikkö Tanja Griffith.

”Henricuksessa opiskelijat oppivat alaa turvallisessa ympäristössä ja asiakkaamme ovat todella kannustavia. Onnistumiset työssä ja tyytyväiset asiakkaat luovat alaa aloittavalle varmuutta tekemisessään ja antavat alasta positiivista kuvaa, mikä on todella tärkeää”.

TableOnline.fi tekee vuosittain listauksen niistä ravintoloista, joiden arvostelujen keskiarvo on vähintään 4,5/5 vuoden vaihtuessa. Tänä vuonna listaukseen pääsi 109 ravintolaa Porvoosta Rovaniemelle.

Henricus

Lisätietoja antaa
Tanja Griffith
Palvelupäällikkö
0401267627
tanja.griffith@omnia.fi