Ajankohtaiset

Suomen johtavat kemikaalittoman siivouksen edelläkävijät vierailevina opettajina Omniassa

Omniassa oli eilen tiistaina 19.11. koolla Suomen johtavia kemikaalittoman siivouksen edelläkävijöitä, jotka pitivät puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opiskelijoille, työpaikkaohjaajille ja muille alan yhteistyökumppaneille Suomen johtavia kemikaalittoman siivouksen asiantuntijoita ja Omnian opettajia.oppitunteja aiheesta 'kemikaaliton siivous'. Oppituntien aikana saatiin vastauksia kysymyksiin: mihin kemikaalittoman siivouksen teho perustuu, miten se toteutetaan ja mitä kokemuksia kemikaalittomasta siivouksesta on.

Osallistujat pääsivät tutustumaan ryhmissä kolmeen erilaiseen siivousalan innovaatioon ja menetelmään.

Timo Kaarlela ja Mikko Haapsaari Green Berry Oy:stä esittelivät Ownwell-siivousmenetelmän, jossa kemikaalit korvataan yhdellä turvallisella liuoksella, joka sisältää puhdistettua vettä ja probiootteja.

Timo Kantola Aktiivivesi Suomesta kertoi Tersano SAO(TM)-menetelmästä. Kyseessä on vedenkäsittelytekniikka, jossa laitteisto käsittelee veden automaattisesti käyttövalmiiksi puhdistusvedeksi.

CC-Tukku Orbotech Finlandin toimitusjohtaja Jukka Tapola piti oppitunnin aiheenaan 'ultrapuhdasvesi'.

Tapahtuma herätti paljon kiinnostusta ja siitä on jo toivottu uusintaakin. Toivottavasti saamme järjestettyä vastaavan tapahtuman taas ensi keväänä! 

Kiitos asiantuntijoille erittäin hyödyllisistä ja opettavaisista puheenvuoroista sekä osallistujille kiinnostuksesta ja aktiivisuudesta!