Ajankohtaiset

SAKUstars 2020 ennakko- ja livesarjoihin ilmoittautuminen

SAKUStars 2020 kilpailu on siirretty syksylle. Seuraa lisätietojen päivittymistä aiheesta SAKUStarsin nettisivuilta.

SAKUstars-tapahtuma on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville. SAKUstars 2020-kilpailu järjestetään 08.-10.9.2020 Helsingissä. Kilpailuun voi osallistua sekä ennakkoon lähetettävillä töillä että paikan päällä esitettävillä suorituksilla. Kaikki Omnian ammattiin opiskelevat opiskelijat saavat osallistua SAKUstars-kilpailuun, ja olemme ottaneet mukaan kisajoukkueeseen myös työpajoissa opiskelevia nuoria sekä aikuisten perusopetusta suorittavia opiskelijoita.

Tarkemmat tiedot kilpailun sarjoista ja säännöistä löydät osoitteesta www.sakustars.fi.

SAKUstars 2020 -ennakkosarjat ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 1.1.2020 ja päättyy 6.2.2020.

Kaikkien ennakkosarjojen aiheena on Dream hard. Voit osallistua joko yksin tai ryhmänä vaikka kaikkiin sarjoihin, mutta kuhunkin sarjaan voit osallistua vain yhdellä työllä. Ennakkosarjojen työt postitetaan Omniasta 6.2.2020 ja kilpailuun lähetettävät työt tulee viimeistään silloin toimittaa Kirkkokatu 16 B:n opettajainhuoneeseen. Voit pyytää opettajaltasi tai toimipisteesi kulttuurivastaavalta apua työn viemiseen. Tulosta kisasivuilta nimilappu, täytä se ja kiinnitä työhösi. Kirjoitelmat, runot, animaatiot, videot ja konemusiikit voit palauttaa sähköisesti kisasivujen ohjeiden mukaan.

Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella: ilmoittautumislomake SAKUstars 2020 ennakkosarjat

SAKUstars 2020 -livesarjat ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 1.1.2020 ja päättyy 6.3.2020.

Voit ilmoittautua ja osallistua moneen eri sarjaan, mutta jokaiseen sarjaan vain yhdellä osallistumisella. Ilmoittaudu livelajeihin viimeistään 6.3.2020. Omnia maksaa kilpailijoidemme osallistumismaksut sekä ennakkotöiden osalta postituskulut. Kilpailuihin ilmoittautuminen on sitova, etkä voi perua osallistumistasi enää ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella: ilmoittautumislomake SAKUstars 2020 livesarjat

Lisätietoja

Ota yhteyttä oman toimipisteesi kulttuurivastaavaan, joka osaa kertoa sinulle enemmän kilpailuista ja auttaa ilmoittautumisessa. Tervetuloa mukaan TeamOmniaan!

Toimipisteiden kulttuurivastaavat:

  • Leppävaara: Minna Järvinen ja Anna Saarelainen
  • Lakela: Kimmo Kovanen
  • Kirkkokatu: Johanna Virtanen
  • Suomenoja: Teemu Savolainen
  • Lehtimäki: Marja Typpi ja Taru Ratilainen
  • Kirkkonummi: Tiina Teräs

Lue lisää

Omnian SAKUstars-toiminta