Ajankohtaiset

Safarilla nuoret ratkovat maailman suuria ongelmia

Safari on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä leiri, jossa nuorista koostuvat tiimit ratkovat maailman suurimpia haasteita yhdessä kumppaneiden kanssa. Leirin aikana kehitetään idea, jota kumppani lähtee sitten työssään viemään eteenpäin.

Leirillä ideoidaan, kerätään tietoa, viestitään ja kehitetään joka päivä noin klo 9–17. Perjantaina leiri päättyy loppujuhlaan. Leiri on osallistujille ilmainen ja me tarjoamme ruuat. 

Tiimeihin tarvitaan mukaan kaikenlaista osaamista, eikä mitään tarvitse tehdä yksin. Tiimiä vetää ammattitaitoinen Safari-matkaopas. Tämän vuoden teemoja ovat kasvisruoka, hyvinvointi, omistamien ja EU:n nuorille tarjoamat mahdollisuudet ja kumppaneitamme ovat Jalostaja, Froneri, Lassila & Tikanoja, ja Euroopan komission Suomen edustusto.

Safarista saa parhaan kuvan katsomalla tämän videon. Lisätietoa ja kevyt hakulomake löytyvät nettisivultamme: www.safarimatka.fi

Talvi-Safari järjestetään 22.–24.2. ja kesän Safari 12.–16.6. Helsingissä.

Safari on ajatushautomo Demos Helsingin hanke, joka on aloitettu vuonna 2013. Vuosien aikana on tehty töitä kymmenien kumppanien ja satojen nuorten kanssa.