Ajankohtaiset

Poikkeuksellinen aika luo myös mahdollisuuksia muutokseen

Sanomattakin on selvää, että aika, jota elämme, on poikkeuksellinen. On reagoitava nopeasti nykyhetkessä ja samalla rakennettava tulevaisuutta. On ennakoitava ja uudistuttava, on muututtava. Olemme Omniassa apunasi erilaisissa tilanteissa ­– liittyvätpä ne yrityksesi tämän päivän muutoksiin tai tulevaisuuden suunnitelmiin.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja muutostilanteet

Yritysasiakkuustiimimme on valmiina auttamaan yritystäsi niin osaamisen kehittämiseen kuin yrityksen muutostilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä. Tavoitat meidät palvelunumerostamme 040 126 7676 tai yrityspalvelut@omnia.fi.

Yritysasiakkuustiimissä sinua palvelevat

  • Annukka Honkonen
  • Irina Kalmi
  • Kirsi Niskala
  • Riitta Pallasvuo
  • Arto Tervonen
  • Piia Voutilainen ja
  • Kirsi Puro.

Avoin Omnia - osaamista verkossa

Omnian osaamisen kehittämisen uusin palvelu, Avoin Omnia-verkkokauppa tarjoaa runsaasti erilaisia verkkokoulutuksia yritysten ja yrittäjien tarpeisiin. Palveluun ja sen tarjoamiin koulutuksiin voit tutustua kauppa.omnia.fi-osoitteessa. Päivitämme palvelun tarjontaa jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Koulutus- ja oppisopimukset

Oppisopimus on hyvä tapa kehittää ja päivittää osaamista omassa työssä. Oppisopimusopinnot ovat työnantajalle ja opiskelijalle maksuttomia. Sen avulla myös yrittäjä voi kehittää omaa osaamistaan yrityksessään.

Oppisopimusopiskelijan palkkaaminen on myös hyvä vaihtoehto, kun tarvitset lisätyövoimaa esimerkiksi kesän ajaksi.

Koronaepidemian aikana ammatillisen koulutuksen koulutus- ja oppisopimusopiskelijoiden oppiminen ja työskentely työpaikoilla jatkuu normaalisti, jos se on työpaikan puolesta mahdollista ja työympäristö on opiskelijalle turvallinen. Mikäli oppi- tai koulutussopimus joudutaan väliaikaisesti keskeyttämään tai purkamaan pyrimme järjestämään opiskelijalle mahdollisuuden hankkia muulla tavoin henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa tavoitteeksi asetettu osaaminen.

Lisätietoja oppisopimuksesta saat p. 040 126 4804 tai oppisopimus@omnia.fi

Yrittäjän tukena Business Espoo-verkosto

Omnia toimii BusinessEspoo-verkostossa auttaen alueen yrittäjä ja yrityksiä arjessa.

Business Espoon asiantuntijat ja businessespoo.com ovat yrityksesi apuna. Verkkosivuilla palvelee myös Chatbot Bertta, joka vastaa 24/7 yritysten kysymyksiin liittyen mm. kansainvälistymiseen, koulutukseen ja työllistämiseen sekä koronaepidemiaan liittyviin palveluihin.

Business Espoo palvelee puhelimitse p. 050 513 0321 sekä info@businessespoo.com.

Omnian Luoviva-yrittäjäyhteisössä toimivat yrittäjät voivat arkisin työskennellä ja käyttää Omnian kampusalueella sijaitsevia työtilojaan normaalisti. Kampusalueen oheispalvelut toimivat supistettuna.

Palveluista saat lisätietoja yrittäjäpalvelupäällikkö Kirsi Niskalalta p. 040 126 7217, kirsi.niskala@omnia.fi tai yrityspalvelukoordinaattori Carita Tähtiseltä p. 040 1267451, carita.tahtinen@omnia.fi.

Lisätietoja antaa
Riikka-Maria Yli-Suomu
Liiketoimintajohtaja
0503486544
Riikka-Maria.Yli-Suomu@omnia.fi