Ajankohtaiset

Petteri-poron kierros kampuksilla joulukuussa

Petteri aloitti kierroksensa joulukuun alussa Leppävaarasta. Vielä ehdit mukaan seuraamaan Petterin retkeä!

Petter-poron kierros alkoi Leppävaarasta Omnian toimipisteestä.

Mitä Petteri on jo nähnyt retkellään?

  • Kirkkonummen toimipisteessä Petteri sai kuulla, että Omniassa voi opiskella veneenrakentajaksi, ja että alalla on hyvät työllistymisnäkymät.
  • Petteri on myös kokenut vauhdin huumaa Suomenojalla, jossa erikoistatutaan autoihin.
  • Kuusiniemi 10:ssä Omnian nuorten työpajoilla Petteri pyörähti katsomassa mitä kaikkea on saatu aikaan syksyn aikana ja totesi, että kovasti on uurastettu poikkeustilanteesta huolimatta! Ihania pullia, käsitöitä, sisustusasetelmia ja monimutkaisia audiovisuaalisia projekteja on saatu päätökseen syksyn aikana.
  • Lakelankadullakin Petteri kävi, nimittäin etsimässä herkkuja, sillä normaalioloissa siellä loihditaan päivittäin mitä herkullisimpia leivoksia ja ruoka-annoksia!

Petteri-poro Tapiolan toimipisteen edessä talvella kirjan kanssa.

  • Tapiolassa Petteri totesi, että Omnian rakennuksessa on selvästi oltu ahkeria, sillä työväenopiston kurssilaisten lisäksi siellä ahertaa myös aikuisten perusopetuksen opiskelijoita, ja vaikka loppuvuodeksi siirryttiin etäopiskeluun, uudet opiskelijat aloittivat perjantaina 4.12. Perjantaina 18.12. valmistuu parikymmentä aikuisten perusopetuksen opiskelijaa poikkeusajoista huolimatta. Onnea kaikille valmistuville!

Petteri-poron kierros lumisella Lehtimäentiellä maski naamalla.

  • Petteri-poro tutustui Lehtimäentiellä lähihoitajan koulutukseen ja oppimisympäristöön.Petterillä on maski, koska tällä hetkellä kaikkien tulee huolehtia terveysturvallisuudesta.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut nykyisten rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta pääkaupunkiseudulla 10.1.2021 saakka. Omniassa olemme etäopetuksessa, -ohjauksessa ja etätyöskentelyssä niiden toimintojen osalta, joissa se on mahdollista, 10.1. asti. Muistathan sinäkin käyttää maskia.

Minne mielenkiintoisiin paikkoihin Petteri vielä löytääkään?

Voit seurata Petterin kierrosta Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #Petterinkierros.

Omnian somekanavat

Seuraa myös joulukalenteria Espoon työväenopiston Facebookissa

Tänä vuonna työväenopiston joululahjavalvojaiset toteutuvat joulukalenterin muodossa Facebookissa.

Poimi itsellesi luukkujen takaa vinkkejä, ohjeita ja tunnelmaan virittäviä esityksiä. Laita villasukat jalkaan ja lähden Tainan ja Tanjan kanssa tonttujumppaan tai valmista helppotekoisia lahjoja.

Voit osallistua kommentoimalla, tykkäämällä tai laittamalla kuvia oman joulun valmisteluista päivitykseen.

Iloa ja valoa joulun odotukseen!