Ajankohtaiset

Parhaille opiskelijoiden liikeideoille 2000 euron potti

StartKick-ideakilpailussa toisen asteen opiskelijat pääsevät esittelemään liikeideoitaan. Parhaat ideat palkitaan yhteensä 2 000 eurolla.

Kilpailuun voi osallistua omalla yritysidealla yksin tai ryhmässä. StartKick-kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa. Kilpailun järjestävät pääkaupunkiseudun 4H, Rotaryt ja Omnia.

Alkukarsinta tapahtui verkkolomakkeella. Karsinta oli avoinna 8.11. saakka. Kilpailun tuomariston mukaan kisassa pärjää idea, jonka osallistuja voi aidosti toteuttaa itse.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: toinen yläkoululaisille ja toinen toisen asteen opiskelijoille. Finalistit julkistettiin 12.11. Finaaliin etenee kolme osallistujaa tai joukkuetta molemmista sarjoista. Raati valitsi Omniasta finaaliin Aeda Hibayn ja Nora Moision. Kaikkiaan Omniasta osallistui kilpailuun ainakin 14 opiskelijaa ja kaikenkaikkiaan osallistujia kilpailussa on ollut lähes 90 opiskelijaa.

Ajankohtaista

Finaali oli tarkoitus järjestää 26.11. Otaniemessä, Omnia Makerspacessa, josta se striimataisiin tapahtuman yleisölle.

Koronatilanteen vuoksi liikeideakilpailu Startkickin finaali on jouduttu siirtämään ensi vuoden puolelle. Seuraamme tilannetta, kunnes etänä lähetettävä finaali voidaan järjestää turvallisesti ja vastuullisesti.

Startkick2020 liikeideakilpailu nuorille.

Listätietoa Startkick-kilpailusta Pääkaupunkiseudun 4H:n verkkosivuilta.

Lisätietoja antaa
Kirsi Niskala
Projektipäällikkö
0401267217
Kirsi.Niskala@omnia.fi