Ajankohtaiset

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän teemana ystävyys

Ystävyys ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat mielenterveydelle tärkeitä, ja tänä vuonna Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjateemana onkin Ystävyys. Mielen hyvinvointia voi ylläpitää ja lisätä ihan pienilläkin teoilla, esimerkiksi olemalla yhteydessä muihin opiskelijoihin.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä on valtakunnallinen kampanja, joka järjestetään vuosittain keväällä. Tänä vuonna päivää vietetään torstaina 23.4. ja sen ympärillä kampanjoidaan 14–24.4.2020. Tänä vuonna kampanja toteutetaan poikkeuksellisesti vain sosiaalisessa mediassa.

Viesti kännykällä.

Osallistu kampanjaan sosiaalisen median kanavilla

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaan voit osallistua monella tapaa sosiaalisessa mediassa.

Kampanjasivuilla sekä sosiaalisessa mediassa jaetaan monipuolista ja kiinnostavaa ystävyysteemaista sisältöä: mm. blogitekstejä, tarinoita, tietoartikkeleita ja videoita.

  • Seuraa kampanjan hashtageja #mitätehtäis ja #opiskelijoidenmielenterveyspäivä.
  • Seuraa myös Omnian somekanavia @omniasome sekä Omnian ja muiden Espoon toisen asteen psykologien kanavaa Instagramissa @espoon2asteenpsykologit.

Omnian opiskeluhuollon psykologit haluavat haastaa kaikki Omnian opiskelijat mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta!

  • Osallistu Instagramissa jakamalla kuva siitä, miten sinä olet vahvistanut ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä viime aikoina. Tägää postauksesi @omniasome ja @espoon2asteenpsykologit sekä #munomnia, niin osallistut Omnian tuotearvontaan. Arvomme osallistujien kesken perjantaina 24.4. klo 15 Omnian suositun jumpparepun, ppsocketin ja uuta pientä kivaa ja käytännöllistä!
  • Voit myös hyödyntää muiden jakamia hyviä ideoita ja toteuttaa niitä omassa arjessasi!

Postatessasi kampanjan yhteydessä someen, muista käyttää kampanjan hashtageja #mitätehtäis ja #opiskelijoidenmielenterveyspäivä.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä.