Ajankohtaiset

Opiskele lähihoitajaksi oppisopimuksella

Oppisopimuskoulutuksessa voit opiskella ammatin työn yhteydessä. Se on työpaikallasi tapahtuvaa työssä oppimista, jota täydennät tietopuolisilla opinnoilla. Opiskelijana saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa, maksuttomat tietopuoliset opinnot ja mahdollisuuden suorittaa tutkinto.

Oppisopimus on polku ammattiin, kun olet vailla ammatillista koulutusta, haluat kouluttautua uuteen ammattiin tai suorittaa aiemmin keskeytyneet opintosi loppuun. Saat tutkinnon myötä myös jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin. 

Lähihoitaja on auttamishaluisen, toisesta ihmisestä välittävän ammatti

Lähihoitajien ensimmäinen opiskeluvuosi tarjoaa mainion tilaisuuden kurkistaa ammatin mahdollisuuksiin. Yhteiset opinnot antavat vahvan perustan lähihoitajan työhön ja tutustuttavat opiskelijat erilaisiin asiakkaisiin lapsista ja nuorista vanhuksiin.

”Opiskelu Omniassa on monimuotoista, mikä on saanut opiskelijoilta kiitosta. Etsimme opiskelijoille sopivia oppimismenetelmiä ja olemme joustavia. Kouluttajamme ovat todellisia ammattilaisia!”
– Opettaja Katri Hemmilä, Omnia

Miten opiskelu tapahtuu?

Opinnoissa sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiemmat opintosi, osaamisesi ja työkokemuksesi. Saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Lähiopetuspäiviä on opinnoista riippuen yhdestä neljään kuukaudessa. Osallistut myös työpaikallasi järjestettäviin tutkintotilaisuuksiin, joissa arvioidaan osaamistasi. Keskimääräinen opiskeluaika perustutkinnoissa on 2–2,5 vuotta.

Hae mukaan!

Koulutukseen on jatkuva haku. Oppisopimukseen haetaan täyttämällä esitietolomake. Valitse lomakkeen käsittelijäksi Katri Hemmilä.

Lisätietoja antaa Katri Hemmilä, puh. 046 851 3787, katri.hemmila@omnia.fi tai Anne Lehosvuo-Halmela, puh. 050 326 4819, anne.lehosvuo-halmela@omnia.fi.

Lisätietoja

Lue lisää oppisopimusopiskelusta.