Ajankohtaiset

Omniasta valmistuu tänä keväänä 1110 uutta ammattilaista ja ylioppilasta, joita juhlistetaan Virtuaalisessa Kevätjuhlassa

Tänä keväänä Omniassa on suoritettu 1110 ammatillista ja ylioppilastutkintoa. Lähes viisikymmentä heistä suoritti niin kutsutun kaksoistutkinnon, eli molemmat tutkinnoista. Uudet ammattilaiset ja ylioppilaat lakitetaan Omnian yhteisessä Virtuaalisessa Kevätjuhlassa perinteisten valmistujaisjuhlien sijaan. Tämän lisäksi Omniassa opiskelunsa päättää eri koulutuksissa ja palveluissa paljon muitakin oppijoita. Oli kyse sitten valkolakista, uudesta ammatista, päättötodistuksesta tai koulutuksen ja työpajajakson päättymisestä, kukin oppija on juhlansa ansainnut poikkeusoloista huolimatta.

”Alkuun oli suru, että poikkeusajan sanelemana joudumme perumaan kaikki juhlat, kunnes keksimme jotain aivan uutta.  Virtuaalinen kevätjuhla mahdollistaisi suurelle oppilaitoksemme ensimmäistä kertaa yhteisen juhlan ja vieraiden määrää ei tarvitsisi rajoittaa. Toivommekin, että mahdollisimman moni viettää silloin juhlahetken läheistensä kanssa – juhla-asut päällä, kahvia ja kakkua nauttien, juhlaohjelmaa seuraten. Juhlasta varmasti saa hyvän kuvan siitä, mitä elinikäinen oppiminen todella on. Kutsun teidät kaikki lämpimästi viettämään kanssamme yhteistä juhlaa ja aloittamaan kesä yhdessä”, toivoo rehtori Maija Aaltola.

Virtuaalinen Kevätjuhla ei ole vain valmistumisjuhla, vaan se on suunnattu monimuotoisen oppilaitoksen kaikille oppijoille, valmistuville ja heidän läheisilleen sekä Omnian sidosryhmille ja omalle henkilöstölle – kaikille kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään perjantaina 29.5.2020 klo 17 – 18.15 ja sitä voi seurata virtuaalisesti omalta kotisohvalta.

Ohjelmassa on muun muassa

  • Kirjailija, futuristi Perttu Pölösen tervehdys
  • Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän puheenvuoro
  • Opiskelijoiden musiikkiesityksiä ja iloisia tervehdyksiä
  • Uusien ylioppilaiden ja ammattilaisten lakittaminen
  • Tapiola Sinfoniettan, Tapiola Brassin sovitus Gaudeamus Igiturista.

Koko ohjelma löytyy Virtuaalisen Kevätjuhlan 2020 -tapahtumasivulta.

Osallistu tapahtumaan klikkaamalla https://www.omnia.fi/kevatjuhla2020. Linkki aktivoituu 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Lisätietoja antaa
Maija Aaltola
Rehtori
0503849354
Maija.Aaltola@omnia.fi