Ruusut ovat yleinen tapa muistaa valmistuvia
Ajankohtaiset

Omniasta valmistui noin 1400 uutta osaajaa

Omniasta on tänä keväänä valmistunut lähes 1400 ammatillisen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suorittanutta ammattilaista. Heitä juhlittiin kahdeksassa eri juhlassa Espoossa ja Kirkkonummella.

Paljon muutakin kuin ammatillinen oppilaitos

Omniassa on valtakunnallisesti katsoen yksi laajimmista koulutustarjonnoista. Ammattilukion suosio kasvaa. Ylioppilasjuhliaan Omniassa vietti yli 60 aikuislukion opiskelijaa, joista 40 oli suorittanut kaksoistutkinnon ja yksi kolmoistutkinnon.

Lisäksi Omniasta sai päättötodistuksen 79 perusopetuksen ja ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen opiskelijaa. Kevätjuhliaan viettivät myös kymmenet työpajajakson suorittaneet nuoret.   

”Omnian monipuolinen koulutus- ja palvelutarjonta mahdollistaa opintoihin siirtymisen matalalla kynnyksellä, yksilölliset opintopolut ja sujuvat siirtymät eri koulutusmuotojen välillä. Valmistuvien puheista oli ilo kuulla, miten Omnian tarjoamia mahdollisuuksia on hienosti hyödynnetty”, iloitsee Omnian rehtori Maija Aaltola.

Opiskelijoiden menestys huomioidaan stipendein

Omnia palkitsee stipendein satoja eri tavoin menestyneitä opiskelijoita. Opinnoissa ja työelämäjaksoilla menestyneiden opiskelijoiden lisäksi stipendein huomioidaan ammattitaitokilpailuissa, kulttuurikilpailuissa ja urheilussa menestyneitä opiskelijoita.

TeamOmnian opiskelijat menestyivät tänä keväänä erityisen hyvin ammattitaidon SM-kilpailuissa Taitajassa ja saivat seitsemän mitalisijaa. Omnian vahva menestys SakuStars -kulttuurikilpailussa jatkui edellisten vuosien tapaan.

Omnia on virallinen urheiluoppilaitos, jossa opiskelee jatkuvasti kasvava joukko tavoitteellisesti urheilevia opiskelijoita. Stipendejä myönnettiin lukuisille Omniassa opiskeleville urheilijoille, joista moni on menestynyt upeasti kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuissa.

Lisätietoja antaa
Maija Aaltola
Rehtori
0503849354
Maija.Aaltola@omnia.fi