Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Omniassa kerättiin kymmeniä kiloja vaatteita Asunnottomien yön takkikeräykseen

Uutinen | 12.10.2021
Vaatteet jaetaan eteenpäin niitä tarvitseville kansalaisille Asunnottomien yönä 17.10.
Asunnottomien yön takkikeräykseen tuotuja vaatteita OmniaShopissa

Omnia osallistui jo kolmatta kertaa Asunnottomien yön takkikeräykseen. Useita kymmeniä kassillisia vaatteita lahjoitettiin eteenpäin Vailla Vakinaista Asuntoa ry:lle perjantaina 8.10. Vaatteet jaetaan eteenpäin niitä tarvitseville kansalaisille Asunnottomien yönä 17.10.

OmniaShopin vastaava Kati Aulén kertoo, että takkeja ja muuta lahjoitustavaraa kerättiin lyhyessä ajassa kymmeniä kiloja.

”Keräyksen avulla saatiin ainakin takkeja, lapasia, villasukkia ja uusia alusvaatteita eteenpäin lahjoitettaviksi. Joku toi muun muassa kassillisen villasukkia, jotka lähipiiriläinen oli neulonut. Kaikki, pienetkin määrät otetaan mieluusti vastaan ja niille on käyttöä. Saimme lahjoituksia Omniasta, mutta myös muualta”, hän sanoo.

”Keräys varmasti toistetaan Omniassa jatkossakin – niin monta ilahtunutta lahjoituksen tuojaa kohdattiin keräyksen aikana. Moni kiitteli että vastaavaa järjestetään.”

Asunnottomien yötä vietetään 17.10.2021, joka on YK:n kansainvälinen päivä köyhyyden poistamiseksi. Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Asunnottomien yö on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan vuosittaisista mielenilmauksista.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Uutinen
Vastuullisuus