Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

OmniaShopilla järjestetty vaatteiden korjausompelupalvelu kiinnosti

Uutinen | 03.05.2022
Omnian tekstiili- ja muotialan opiskelijat ottivat kahden viikon ajan vastaan korjauksen ja muutoksen tarpeessa olevia vaatteita OmniaShopilla. Opiskelijat saivat kokemusta asiakaspalvelusta ja mielenkiintoisia projekteja toukokuulle.
Keltainen kehys, jossa olevassa kuvassa on lankakeriä sekä seuraava teksti: Korjausompelupalvelu. 19.-29.4.2022 ti-pe klo 12-14, OmniaShop. Omnian tekstii- ja muotialan opiskelijat korjaavat vaatteita. Voit tuoda korjaamista tai muokkaamista kaipaavan vaatteen maksuttomaan arviointiin myymälään. Arviointi sisältää: alustava korjaussuunnitelma, hinta-arvio (alkaen 10 euroa), aikataulu. Huomioithan: Vaatteen on oltava puhdas. Työt tehdään osana ammatillisia opintoja ja valmistuvat toukokuun loppuun mennessä.

OmniaShop on oppimisympäristö, jossa näkyy Omnian oppijoiden kädenjälki monella tapaa. Huhtikuun 19.–29. päivä OmniaShopilla päivystivät tekstiili- ja muotialan opiskelijat. Päivittäin shopille tuotiin noin kaksikymmentä korjauksen tai muokkauksen tarpeessa olevaa vaatetta.

Yksi Omnian toimintaa ohjaavista arvoista on kestävä kehitys. Shopilla päivystäneet opiskelijat totesivatkin, että oli hienoa huomata ihmisten arvostavan vaatteitaan. Pienilläkin muutoksilla vaatteesta voi saada nykymuotiin sopivan.

Korjausompelupalvelua kokeiltiin OmniaShopilla nyt ensimmäistä kertaa ja suosio oli suuri. Korjattavia ja muokattavia vaatteita saatiin runsaasti ja opiskelijat ovatkin toukokuun myötä siirtyneet työn touhuun. Työt valmistuvat toukokuun aikana.

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Oppimisympäristöt
Taide ja käsityöt
Vastuullisuus