Hyppää pääsisältöön

Omnian voittoisassa esport-joukkueessa on hyvä yhteishenki

Uutinen | 15.08.2022
Viimeksi Omnia All Stars vei voiton toukokuisessa turnauksessa. 

Omnian oma esport-joukkue Omnia All Starsissa on osoittanut taitonsa voittamalla jokaisen tähän saakka järjestetyn Educational Masters -turnauksen. Viimeksi Omnia All Stars vei voiton toukokuisessa turnauksessa. 

Joukkueessa pelaa yhteensä viisi Omnian opiskelijaa eri aloilta. Mukana olevat Oliver Holst ja Julle Pursiainen kehuvat joukkueensa tiimihenkeä ja Omniasta saatua tukea pelaamiseen.

”Voittamisessa ja yleensäkin pelaamisessa tärkeää on joukkueen keskinäinen kommunikointi. Meillä on valmentaja, joka on kannustanut meitä ja turnaukseen osallistumista on tuettu vahvasti Omniassa”, opiskelijat sanovat.

Viime toukokuussa pelattu turnaus oli neljäs kerta, kun toisen asteen oppilaitokset kisasivat toisiaan vastaan. 

Yhteishenkeä ja kannustusta

Vastuuhenkilönä toimiva Kai Martiskainen kertoo, että joukkueeseen on valikoitunut lahjakkaita pelaajia. Syksyn kurssilla vielä vapaita paikkoja ja ilmoittautuminen auki 19.8 asti.

”Omniassa on 15 opintopisteen tutkinnonosa e-urheilussa, jota tarjotaan kiinnostuneille. Kaiken kaikkiaan niin turnauksen vakiintuminen kuin Omnian opiskelijoiden menestys e-urheilussa on ollut mielenkiintoinen matka, ja toivon, että opiskelijat ovat saaneet opetuksesta osaamiselleen vahvistusta”, hän toteaa.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Uutinen
Ammattitaito
Kilpailutoiminta
Urheilutoiminta