Ajankohtaiset

Omnian Virtuaalisessa Kevätjuhlassa juhlittiin kotona, mutta yhdessä

Omnia juhlisti 1145 opiskelijan valmistumista, lukukauden päättymistä ja kesän lähestymistä Virtuaalisessa Kevätjuhlassa perjantaina 29.5.2020. Juhla toteutettiin ensimmäistä kertaa ja korvasi perinteiset valmistumisjuhlat, joita normaalisti on juhlittu lukukauden viimeisellä viikolla.

- Virtuaalijuhla oli ensimmäinen kerta, kun pystyimme kutsumaan kaikki 35 000 opiskelijaa samaan juhlaan, iloitsee rehtori Maija Aaltola. Oppilaitoksen ensimmäinen yhteinen juhla näyttäytyi juuri niin ihanan monimuotoisena kuin olin toivonutkin, sanoo Aaltola.

Juhlan puheet ja tervehdykset suuntasivat ajatuksia vahvasti tulevaisuuteen. Tilaisuuden aloitti kuntayhtymähallituksen puheenjohtaja Pirjo Kemppi-Virtasen Kevätjuhlan juhlapuhe. Futuristi Perttu Pölönen jatkoi ohjelmaa tuulahduksella tulevaisuudesta. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tervehti juhlijoita puheenvuorossaan ja kuntayhtymän johtaja Sampo Suihko päätti puheet suuntaamalla ajatukset kohti kestävää tulevaisuutta.

Ohjelmassa oli ammattilaiseksi ja ylioppilaaksi julistaminen sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnon, aikuisten perusopetuksen ja ammatilliseen valmentavan koulutuksen suorittaneiden oppijoiden juhlistaminen. Työelämän tervehdykset toivat Kotipalvelu Mehiläisen palvelupäällikkö Reetta-Maija Koskinen ja LänsiAuton korjaamopäällikkö Jouko Hakkarainen.

Juhlassa kuultiin musiikkiesityksiä kuten perinteinen Suvivirsi, OmniaTalentin loistotähtien Anita Siirakin ja Benita Rahmanin omat kappaleet sekä Tapiola Sinfoniettan Tapiola Brassin esittämänä Gaudeamus Igitur. Tilaisuuden lopussa osallistujat saivat vielä onnitella valmistuneita sekä kiittää ja toivottaa hyvää kesää jatkaville oppijoille ja omnialaisille.

Voit katsoa tilaisuuden Virtuaalisen Kevätjuhlan tallenteesta.

Lisätietoja antaa
Maija Aaltola
Rehtori
0503849354
Maija.Aaltola@omnia.fi