Hyppää pääsisältöön

Omnian opiskelija Sam Morovatille Suomen mestaruus nyrkkeilyn SM-kisoissa

Uutinen | 17.12.2021
Vuoden 2021 SM-nyrkkeilyt oteltiin 10.–12.12. Helsingin Urheilutalolla. Kisoissa mukana ollut Omnian liiketoiminnan opiskelija Sam Morovati voitti Suomen mestaruuden miesten 71 kilon sarjassa.
Nyrkkeilijä, Sam Morovati.

Sam on valmistumista vaille valmis merkonomi. Kolme vuotta sitten hän päätti, että nyrkkeilystä tulee hänen juttunsa. Kun tuloksia alkoi näkyä, lisääntyi intohimo sekä kiinnostus lajia kohtaan. Helsingin Tarmon urheiluseurassa nyrkkeilevän Samin mielestä voittaminen on paras tunne, ja sen takia jaksaakin treenata sekä painaa eteenpäin.

Intohimon takana on myös halu menestyä. Urheilijana kun on menossa paikasta toiseen, näkee hän positiivisena sen, että on myös jotain pysyvää kuten opiskelupaikka.

Omnia on tarjonnut Samille mahdollisuuden yhdistää urheilun ja opiskelun. Hän kiittää Omniaa siitä, että on päässyt kehittymään nyrkkeilijänä samalla kun on suorittanut opintoja oman aikataulun mukaan. Kiitollisuus näkyy myös siinä, että hän on suositellut Omniaa opiskelupaikkana kavereilleen.

”Omnia antaa hyvät eväät elämään, eikä vain pelkästään opiskeluun. Jos haluaa panostaa urheiluun ja opiskella samalla niin Omnia on se paikka”, toteaa Sam.

Ottelu on katsottavissa Yle Areenasta (yle.fi) (kohdasta 48:43 eteenpäin).

Teksti: Anni Suvisuo
Kuva: Sam Morovati

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Urheilutoiminta