Ajankohtaiset

Omnian liiketoiminnan opiskelijoiden Sales Stars -ohjelma alkaa

Omnia Sales Stars on Omnian liiketoiminnan opiskelijoille tarkoitettu koulutusohjelma, jonka avulla voit päästä kiinni työelämään jo opiskeluaikana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jatkat aloittamiasi liiketalouden opintoja ja samaan aikaan työskentelet jossain tässä ohjelmassa mukana olevassa yrityksessä.

Koulutusohjelmaa varten suunnitellaan oma työjärjestys. Tämä tarkoittaa, että olet lähes koko ajan työpaikalla töissä ja pääset siellä tekemään ammatilliset näytöt. Suurimman osan yto-kursseista teet verkkokurssina itsenäisesti.

Ammatillisia kursseja opiskellaan koululla kolmena päivänä kuukaudessa yhdessä muiden ohjelmassa olevien opiskelijoiden kanssa.

Arvio opiskeluajastasi on noin kaksi vuotta riippuen siitä, miten paljon olet jo suorittanut opintoja Omniassa. Sivulle linkitetty kaaviokuva kertoo enemmän asiasta.

Miten haen Omnia Sales Stars -koulutusohjelmaan?

Hakuaika on päättynyt, mutta jos olet kiinnostunut ohjelmasta, otathan yhteyttä yhteyshenkilöihin.

Miten hakuprosessi etenee?

Itse hakuprosessi on kaksivaiheinen. Hakuajan jälkeen hakijat haastatellaan ja haastattelujen perusteella valitaan opiskelijat, jotka pääsevät mukaan toiseen vaiheeseen. Jatkoon pääsemiseen vaikuttaa opiskelijan aktiivisuus ja menestys opinnoissa, vastuuopettajan suositus sekä palaute aikaisemmista työharjoittelupaikoista tai työnantajilta.

Toisessa vaiheessa yhteistyökumppanit haastattelevat hakijoita, jotka ovat läpäisseet ensimmäisen vaiheen ja valitsevat omaan organisaatioonsa sopivimmat henkilöt. Tavoitteena on saada ohjelmaan mukaan 20 opiskelijaa. Lopulliset opiskelijavalinnat ovat valmiina 19.3.2021.

Ohjelmaan mukaan päässeillä opinnot alkavat työpaikoilla 29.3.2021.

Katso Omnia Sales Stars -video.

Koulutusohjelman eteneminen

Opinnot aloitetaan tavalliseen tapaan Omniassa opiskellen ammatillisia tutkinnon osia ja ytoja. OSS-ohjelmaan voit hakeutua ensimmäisen työssäoppimisjakson jälkeen/aikana tai vaihtoehtoisesti aiemman työelämäkokemuksesi perusteella.

OSS-ohjelmaan mukaan päästyäsi siirryt työskentelemään yhteistyöyrityksessä ja samalla opiskelet ammatillisia tutkinnon osia kolmena päivänä kuukaudessa ja teet ytoja verkko-opintoina. Uusi ryhmäsi koostuu niistä opiskelijoista, jotka ovat päässeet mukaan OSS-ohjelmaan.

Alla olevasta PDF:stä näet tarkemmin ohjelman etenemisen kaaviokuvana.

PDF iconOmnia Sales Stars -ohjelma

Mukana olevat yrityskumppanit

Tutustu yrityskumppaneihin ja katso esittelyvideot.

Tokmanni Group Oyj

Tokmanni.fi

Tokmanni on Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen halpakauppa. Lähes 200:n myymälän verkostomme ja verkkokauppamme avulla palvelemme asiakkaitamme eri puolilla Suomea.

Katso Tokmannin video

K-Auto Oy

K-auto.fi

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

Katso K-Auto oy:n videoita

Nordic Sales Crew Oy

Nordicsalescrew.com

Nordic Sales Crew on ständimyynnin ja door-to-door -myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Pitkäaikainen kokemus myynnistä yhdistettynä nykyaikaiseen näkemykseen tämän hetkisistä markkinoista takaavat ainutlaatuiset asiakaskohtaamiset.

Teemme maanlaajuista myyntiä rakkaudesta lajiin. Koulutamme jokaisen työntekijämme yksilöllisesti, ja jatkuvalla valmennuksella autamme myyjiämme kehittymään rautaisiksi alan ammattilaisiksi.

Katso video Kokemuksia Nordic Sales Crew Oy:stä

Katso video Nordic Green Energyn kokemuksia Nordic Sales Crew:sta

Nesenta Oy

Nesenta.fi

Nesenta on asiakaspalvelualan moderni laatutoimija, joka tuottaa yhteyskeskuspalveluja sekä näitä tukevia sisältö-, valmennus- ja seurantapalveluja. Asiakaspalvelun tuottajana ja kehittäjänä Nesenta hallitsee kokonaisvaltaisesti asiakaspalveluun kuuluvat prosessit, ja tarjoaa hyvät kehitysmahdollisuudet työntekijöille prosessien eri työvaiheissa.

Meillä on parhaillaan käynnissä neuvotteluita useamman potentiaalisen yhteistyökumppanin kanssa, joten lisää tulee mukaan matkan varrella.

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja.

Lisätietoja antaa
Mervi Koivukoski
Opettaja
040-1267638
Mervi.Koivukoski@omnia.fi
Sari Kunnas
Opettaja
0401267420
Sari.Kunnas@omnia.fi