Ajankohtaiset

Omnian lahjakorttien voimassaoloaikaa jatkettu vuoden loppuun

Omniassa opiskelijat tekevät asiakastöitä osana opintojaan. Teemme asiakastyöt ja tarjoamme palvelut taidolla ja intohimolla, aina kokeneiden kouluttajien ohjauksessa.

Lue lisää monipuolisista palveluistamme, joissa Omnian lahjakorttia voi käyttää.

Omnian Hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalvelut (Aurinkokivi) lomailee 1.7. - 3.8. Syksyn ajat ovat varattavissa.

Omnian Autofit-korjaamo ottaa uusia varauksia vastaan alkaen 4.8.2020. Verkkosivuillamme täytät kätevästi lomakkeen, jolla hoidat ajanvarauksen, kyselyt ja tilaukset huoltoon ja tekniikan korjauksiin.

Fridan torin käsintehtyjen herkkujen myymälä aukeaa maanantaina 10.8.2020 klo 11.00. Tervetuloa!

Ravintola Henricus Espoon keskuksessa tarjoaa herkkuja lähi- ja luomuruoan ystäville taas keskiviikosta 12.8. alkaen.

OmniaShop avautuu syyskaudeksi 13.8.

Kestävän kehityksen myymälä OmniaShop tarjoaa vastuullisia ja eettisiä vaihtoehtoja. Omniassa valmistettujen tuotteiden lisäksi vuokraamme myynti- ja esittelytilaa pienyrittäjille sekä tuotteille ja palveluille joissa on huomioitu ekologisuus ja kädentaidot.

Tutustu OmniaShopin yrityksiin. Yhteistyöyrittäjien verkkokaupat palvelevat kesälläkin.

Espoon työväenopiston mehiläistarhauskurssin mehiläispesissä Kirkkokadulla ahkeroi kesän aikana n. 40 000 työmehiläistä, jotka pölyttävät alueen hedelmä- ja marjakasveja 3-5 km säteellä pesästä. Syksyllä mehiläisten aherruksen tuotosta voi ostaa ja maistella Omnia Shopista.

Tiesitkö, että Espoossa vietetään Lumoudu kaupunkiluonnosta 2020 -teemavuotta. Teemavuoden tavoitteena on kannustaa kaikkia mukaan yhteisiin talkoisiin luonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi. Sinäkin voit jakaa luontotekosi sosiaalisessa mediassa. Käytä tunnisteita #luontoteko #luonto2020 #espoo.

mehiläistenpesäkyltti.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi