Älä tingi tärkeimmästä. Pidä huolta omasta ja henkilöstösi osaamisesta
Ajankohtaiset

Omnian koulutukset järjestöille

Tavoitteellisempaa vapaaehtoistyön johtamista

Kaipaatko uusia ideoita vapaaehtoisten rekrytointiin? Haluatko kehittää kykyäsi innostaa ja motivoida? Tarvitsetko konkreettisia työkaluja vapaaehtoistoiminnan koordinointiin ja seurantaan? Onko tavoitteenasi vahvistaa asiakaslähtöisyyttä järjestössänne?

Vapaaehtoistyön ammattilaisille räätälöity lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa eväitä vapaaehtoistoiminnan koordinointiin, kehittämiseen ja johtamiseen. Hae mukaan verkossa etänä toteutettavaan koulutukseen nyt.

Luotsaa järjestösi menestyksekkäästi tulevaisuuteen

Mihin sinä erityisesti haluat kiinnittää huomiota järjestösi johtamisessa? Onko tavoitteesi uudistaa toimintaa, kehittää kannattavuutta tai kenties päivittää palveluita ja prosesseja? Kaipaatko uusia näkemyksiä oman johtajuutesi kehittämiseen?

Omniassa alkaa erityisesti järjestöjohtajille räätälöity Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, joka keskittyy tarkastelemaan tavoitteellista johtamista järjestöjen muuttuvassa toimintaympäris­tössä. Koulutuksessa käsitellään mm. toimintaympäristön muutoksia, strategian merkitystä, talouden suunnittelua & seurantaa sekä palvelumuotoilua. Hae mukaan ja opiskele joustavasti etänä työn ohessa!

Vaikuta viestilläsi

Etsitkö vaikuttavuutta järjestösi markkinointiviestintään ja keinoja sen toteuttamiseen? Tiedätkö mikä motivoi potentiaalista asiakastasi tai vapaaehtoistyöntekijää? Haluatko oppia suunnittelemaan ja johtamaan sosiaalista markkinointia?
Omniassa starttaa toukokuun alussa sosiaaliseen markkinointiin painottuva liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, josta saat uusia eväitä järjestösi markkinointiin ja viestintään. Hae nyt ja opiskele joustavasti etänä työn ohessa!
 

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut