Ajankohtaiset

Omnian ensimmäisen vuoden tarjoilijakilta-opiskelijat jo neljännen kerran Jussi-Gaalasssa

Kotimaisten elokuvien palkitsemistilaisuus Jussi-gaala järjestettiin poikkeuksellisin erikoisjärjestelyin Helsingin Kaapelitehtaalla keskiviikkona 14. lokakuuta 2020. Tilaisuuden cateringista oli vastuussa Pihka oy/NoHo Partners Oy.

Jussi-gaala noudatti turvaohjeistuksia millintarkasti. Esimerkiksi Kaapelitehtaalla:

  •  Asiakkaat ohjattiin pöytiin porrastetusti. Alkumaljat olivat valmiiksi katettu pöytiin.
  •  Lautasten väliä oli yksi metri, joka tarkoittaa, että asiakasväli oli yksi metri.
  • Salissa kaikilla tarjoilijoilla oli koko tarjoilutilanteen ajan maskit. Myös keittiössä ja kun ruokaa laitettiin esille, kaikilla työntekijöillä oli käytössä maski.

Tarjoilukillan opiskelija Noora Kankare kommentoi Jussi-Gaala tapahtumasta näin:

- Tykkäsin paljon! Oli hienoa olla noin isossa tilaisuudessa, missä tehtävät oli hyvin organisoitu ja pystyttiin palvelemaan isoa joukkoa ihmisiä samaan aikaan tehokkaasti. Varmasti myös hyvää oppia siitä, miten voidaan tehostaa hygienisyyttä isossa tilaisuudessa pandemia-aikana.

Omnian ensimmäisen vuoden tarjoilijakillan opiskelijat olivat innoissaan mukana

Tapahtumassa oli mukana Omnian Tarjoilijakillan ensimmäisen vuoden opiskelijat Ida Litmanen, Cristina Radu, Noora Kankare, Tia Ekman, Ronja Tiepelto, Karimzada Maliha, Iina Waronen, Na Qiao ja Janubia da Silva.

Tarjoilijakillan opiskelijat hoitivat loistavasti omat tehtävänsä, voimme olla ylpeitä heistä.

Pasi Vataja NoHo Partners Oy:tä. kertoi, että oli ilahduttavaa katsella kuinka innokkaita, opiskelijat olivat tapahtumassa. Hän myös kertoi, että kaksi opiskelijaa halusi nähdä tapahtuman kulun loppuun asti ja näin ollen he jäivät muita opiskelijoita pidemmäksi aikaa tapahtumaan.

Ennen tapahtumaa opiskelijat olivat käyneet tutustumassa Kaapelitehtaan tiloihin, ja samalla tavanneet bankettipäällikkö Pasi Vatajan (NoHo Partners Oy). Tässä yhteydessä Tarjoilijakillan vetäjä Heikki Tuovinen Omniasta kutsui hänet tutustumaan Omniaan Pop-up -ravintola Lilla Henricukseen lounaan merkeissä.

Omnian opiskelijoiden kommentteja Jussi-Gaalan tarjoilutehtävissä

  • Iina Waronen: "Jännitti paljon, oli mielenkiintoinen kokemus!"
  • Ronja Tiepelto ”Jännitti ihan sikana, ja oli ihan okei kokemuksen kannalta.”
  • Janubia da silva tuttavallisemmin Bia kertoo että ”Se oli hyvä kokemus minulle, pidin todella joukkueesta.”
  • Cristina Radu: ”Unohtumaton kokemus upean tiimin kanssa!”
  • Maliha karimzadah: "Ihan hyvä kokemus mulle, kiitos."

Jussi-menu 2020

  • Juureslastuja ja piparjuuri dippi L,G
  • Amuse: Sorsaa, teriyaki kastiketta ja chili majoneessia L,G
  • Jäähtyvän liemen kirjolohta ja kylmäsavustettua kirjolohenmätiä maa-artisokkaa, mallasleipää, yrttejä ja kananmunaa L,G
  • Kuusella ja mustikalla maustettua peuranpaistia ja riistamakkaraa, puikulaperunaa, tattia ja tummaa mustikkakastiketta L,G
  • Vegaaninen punajuuri-luomusuklaasavariini punajuuriöljyä, mantelikaramellia, mantelipyreetä ja punajuurihelmiä V,G
Lisätietoja antaa
Oona Haapakorpi
Opettaja
0438244112
oona.haapakorpi@omnia.fi