Hyppää pääsisältöön

Omnian alumnitoiminta käynnistyi uudelleen Afternoon Tea -tilaisuudessa

Uutinen | 28.11.2022
Omnia järjesti torstaina 17.11 Alumnitilaisuuden Omniasta esimiestyön, johtamisen ja tuotekehitystyön tutkinnoista valmistuneille.

Tilaisuuteen osallistui 38 johtamisen, esimiestyön, yrittäjyyden ja tuotekehitystyön ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista valmistunutta alumnia. Tilaisuuteen osallistui valmistuneiden lisäksi myös yhteistyökumppaneita ja se järjestettiin Omnian ravintola Henricuksessa Afternoon Tea -henkeen. 

Avauspuheenvuorossa johtamisen ja esimiestyön kouluttajat Pirkko Taipale ja Sami Kollanus totesivat, että on arvokasta päästä käynnistelemään alumnitoimintaa uudelleen näin parin hiljaisen vuoden jälkeen.

Alustuspuheenvuoron psykologisesta turvallisuudesta piti alumneille Pia Lappalainen. Lappalainen on tekniikan tohtori ja englannin opettaja, joka toimii suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosenttina Maanpuolustuskorkeakoulussa ja suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosenttina LUT-yliopistossa. Keskustelua syntyi niin esimiestyöskentelystä, tunnetaidoista sekä luottamuksen ja kuuntelun merkityksestä.

Omnia järjestää alumnitapaamisia tulevaisuudessa kerran vuodessa. Omnian alumnitoiminnan tavoitteena on tarjota Omniasta valmistuneille väylä verkostoitua sekä kehittää Omnian palveluja yhä paremmin palvelemaan alueen työpaikkoja. 
 

Tunnelmia tapahtumasta

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Ammattitaito
Johtaminen
Työelämäyhteistyö
Verkostot