Ajankohtaiset

Omnialle SAKUstarsin Suomen mestaruus ja ennätysmäärä palkintosijoja

Omniaan saatiin ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailun livesarjoissa yhteensä kuusi kultamitalia, seitsemän hopeamitalia ja neljä pronssimitalia sekä useita kunniamainintoja. Ennakkosarjoissa kultamitaleja saatiin seitsemän, hopeaa kaksi ja pronssimitaleja viisi. Lisäksi ennakkosarjoissa omnialaiset saivat 22 kunniamainintaa.

"Opiskelijamme osallistuivat 27 lajiin, joista 13:ssa tuli voitto Omniaan. Suurimman osan palkinnoista veivät Kirkkokadun kuvallisen ilmaisun opiskelijat, mutta kaikista muistakin toimipisteistä oli menestyksekkäitä kilpailijoita. Palkintosijoja on tänä vuonna enemmän kuin koskaan aikaisemmin", Omnian kuvallisen ilmaisun lehtori Leena Wiikari iloitsee.

Hybriditapahtumassa neljäkymmentä omnialaista

Live-sarjoissa Omnian opiskelijat pääsivät ensimmäiselle sijalle muun muassa videotarinoiden teossa, talent-kisassa, soolosoitinten sarjassa ja lausunnassa. Hopeasijalle nousi omnialaisia esimerkiksi dj-miksauksessa, shakissa, videotarinat-sarjassa, counterstrikessa ja runo tunnissa -kilpailusarjassa. Kolmas sija saavutettiin muun muassa urbaanissa katutaiteessa ja yksintanssissa.

Omniasta osallistui kisoihin nelisenkymmentä opiskelijaa.

SakuStars-kulttuurikilpailu järjestettiin tänä vuonna hybriditapahtumana. Osa kilpailijoista osallistui kisoihin kisapaikalla ja osa oli tallentanut esityksensä etukäteen tai esiintyi virtuaalisesti tuomareille.

SakuStars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville.

Kaikki Omnian opiskelijoiden sijoitukset julkaistaan SakuStarsin verkkosivulla.

Jasmi Kokkosen ja Kaisa Martikaisen videotarina, 1. sija videotarinat-sarjassa

Lisätietoja antaa
Leena Wiikari
Opettaja
0468515211
Leena.Wiikari@omnia.fi