Ajankohtaiset

Omniaan valittiin 1400 uutta opiskelijaa

Omniaan valittiin yhteishaussa 1428 opiskelijaa.

Määrällisesti eniten opiskelijoita valittiin liiketoiminnan perustutkintoon (270 opiskelijaa) sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (219) ja hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon (93). Nimilista valituista on julkaistu Omnian verkkosivuilla.

Omnian hakusijoille 1-5 tehtiin yhteensä 5804 hakua.

Kaksoistutkinto ja urheilijan kaksoisura kiinnostivat

Moni hakijoista oli kiinnostunut Omnian ammattilukiossa suoritettavasta kaksoistutkinnosta. Kiinnostuksen kaksoistutkinnon suorittamiseen voi ilmoittaa myös opiskelupaikan vahvistamisen yhteydessä.

Urheilijan kaksoisura kiinnosti niin ikään Omniaan yhteishaussa hakeneita. Urheilijan kaksoisura mahdollistaa opiskelun ja täysipainoisen harjoittelun ja valmentautumisen. Myös urheilijan kaksoisuralle voi hakea opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä.

Monta reittiä opintoihin

Omniassa on tarjolla monia vaihtoehtoja yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille. Jatkuva haku on avoinna ympäri vuoden kaikenikäisille hakijoille ammatillisesta tausta riippumatta.

Omniassa järjestetään opiskelupaikan vastaanottopäivät 19.-20. kesäkuuta Leppävaaran ja Espoon keskuksen toimipisteissä.

Opiskelupaikan voi ottaa vastaan myös sähköisesti linkin kautta, jonka opiskelija saa hakemuksessa ilmoittamaansa sähköpostiin tai tuomalla opiskelupaikan vahvistuslomakkeen ja kopiot koulutodistuksista InfoOmnian toimipisteisiin.