Ajankohtaiset

Omnia Nenäpäivän kumppaniksi

Omnia on mukana Nenäpäivässä tänä vuonna kuudennen kerran. Tänä vuonna Omnia on ensimmäisen kerran Nenäpäivän kumppani. Omnia näkyy myös Nenäpäivän päälähetyksessä Ylellä. 

Myyjäisiä, musiikkia, viinikursseja ja autopesua

Nenäpäivään liittyvää ohjelmaa järjestetään koko ensi viikon ajan Omnian eri toimipisteissä. Päätapahtuma järjestetään torstaina 1. marraskuuta Kirkkokadun toimipisteessä kello 15-19. Tapahtumassa esiintyy muassa katutaikuri ja mentalisti Oskar Lehikoinen. Lisäksi kuullaan musiikkiesityksiä.

Torstaina on mahdollisuus osallistua myös muun muassa miniviinikurssille tai saada pikavinkkejä mobiilikuvaukseen ja Instagramin käyttöön. Tapahtumassa on myös myyjäiset, joissa on tarjolla esimerkiksi Espoon työväenopiston opiskelijoiden maalauksia, nenäpäiväleivoksia ja yrityskumppaneiden tuotteita.

OmniaShop ja Ravintola Henricus mukana

Suoria lahjoituksia vastaanotetaan myös verkossa Omnian nettilippaaseen sekä fyysisiin keräyslippaisiin, joita on kampanjan aikana Omnian palvelupisteissä.

Kestävän kehityksen OmniaShopissa on myynnissä Nenäpäivätuotteita. Myös Ravintola Henricus lahjoittaa jokaisesta lounaasta 50 senttiä Nenäpäiväsäätiölle.

Kirjastoissa käteisellä maksetut myöhästymismaksut aikavälillä 18.10.–9.11. lahjoitetaan hyväntekeväisyyspottiin.

Omnian järjestämän hyväntekeväisyystapahtuman kaikki tuotot ohjataan lyhentämättömänä Nenäpäivän hyväksi.

Hauska auttaa. Omnia tekee hyvää.

Lisätietoja antaa
Marjut Sannemann
Koordinaattori
0401264952
Marjut.Sannemann@omnia.fi