Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Omnia mukana Kuntatyö2030 -ohjelmassa koronaviestinnällä

Uutinen | 22.07.2021
Kuntatyö2030 kerää yhteen uudenlaisia ratkaisuja ja toimintamalleja kunta-alan työpaikoissa.

Kuntatyö 2030 (kuntatyo2030.fi) on koko kunta-alaa koskeva toimialaohjelma, joka kokoaa yhteen työelämän kehittämisen hankkeita ja toimintoja. Ohjelman tavoitteena on edistää työn tuloksellisuutta, tuottavuutta ja työelämän laatua kunta-alalla.

Ohjelman myötä kuntakentällä tehtävä kehittämistyö tehdään näkyväksi ja hyvät kehittämisideat saadaan kiertämään.

Isojen ja pienten kunta-alan kehittämistöiden jakamiseen käytetään Tekojen tori -alustaa. Omnia on esillä Tekojen Torilla korona-ajan viestinnällä.

Korona-ajan läpinäkyvää, kattavaa ja saatavilla olevaa johtamispuhetta

Korona-aika on vaatinut viestinnältä uusia toimenpiteitä, jotta kaikilla omnialaisilla ja Omnian keskeisillä sidosryhmillä olisi saatavilla aina ymmärrettävää, ajantasaista, ennakoivaa ja läpinäkyvää tietoa koronan vaikutuksista niin organisaation kuin yksilöinkin toimintaan.

Omniassa haaste ratkaistiin viikoittaisilla Valmiusryhmän (johtoryhmä ja turvallisuuspäällikkö) kokoontumisilla ja tätä seuraavalla Tilannekuvakatsaus -tiedotteella, joka sisältää ajankohtaiset ohjeet ja linjaukset. Tilannekuvakatsaus toimitetaan sähköpostitse jokaiselle henkilökunnan jäsenelle ja Omnian sidosryhmille. Opiskelijat taas saavat heitä koskevat kohdat Wilma-viestinä. Tavoitteena on ollut sama viesti saadaan perille kaikille omnialaisille ajantasaisesti ja ymmärrettävästi.

Korona-ajan viestinnän koetaan olevan onnistunutta. Tilannekuvakatsaus on viesti, jota odotetaan ja johon sitoudutaan. Vastaavanlainen johdon äänen esiintuominen aiotaankin ottaa osaksi viestintää myös korona-ajan päätyttyä.

Lue lisää Omnian korona-ajan viestinnästä (kuntatyo2030.fi).

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Korona