Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee yksilövalmentajaa nuorten työpajoille

Yksilövalmentaja tulee toteuttamaan Omnian NUOTTI-valmennusta Kelan ostopalveluna. Valmennusta toteutetaan Kelan NUOTTI-valmennuksen palvelunkuvauksen mukaan. NUOTTI-valmennus on opiskelu- ja työelämän ulkopuolella oleville 16-30-vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta. Sitä voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta.

NUOTTI-valmennuksen tavoitteena on nuoren ymmärryksen lisääntyminen omasta elämäntilanteestaan, taidoistaan ja vahvuuksistaan sekä innostuminen tulevaisuuden suunnittelusta. Työssä korostuu nuoren omassa ympäristössä ja verkostoissa toimiminen.

Tehtävä esellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ratkaisukeskeisten menetelmien hallintaa, kokemusta verkostoyhteistyöstä sekä vähintään kahden vuoden kokemusta opetus-, ohjaus,- valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävistä nuorten tai nuorten aikuisten parissa. Työkokemus tulee olla opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali- ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilta. Ajokortti katsotaan eduksi.

Kuinka haen?

Haku on nyt päättynyt. Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme Meille töihin -sivulta.

Lisätietoja antaa

Palvelupäällikkö Saija Hillebrand, p. 043 824 0364, ja palvelupäällikkö Monika Seppälä, p. 040 126 4947.