Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee vahtimestaria

Vahtimestari huolehtii asiakaspalvelu-, neuvonta- ja opastustehtävistä Omnian eri toimipaikoissa. Vahtimestari ylläpitää järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta, kirjaa läheltä piti -ilmoitukset sekä huolehtii informoinnista, postista ja liputuksesta.

Vahtimestari seuraa ja tarvittaessa tekee toimipaikkansa tilavarauksia sekä huolehtii lukujärjestysten ja tilavarauslistojen esille laitosta, tilojen toiminnasta, avaamisista ja sulkemisista sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa toisen asteen ammatillista perustutkintoa (esim. Virastomestarin koulutus), sekä erityistä turvallisuusosaamista kuten EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus.

Vahtimestarin tulee tuntea työtehtäviin liittyvät lait, asetukset ja viranomaismääräykset sekä hallita työtehtävissä käytettävien materiaalien käyttöominaisuudet ja niihin liittyvät työturvallisuusmääräykset. Tehtävä edellyttää taitoa työskennellä turvallisesti ja kykyä toimia myös hätätilanteissa. Asiakaspalvelutehtävässä vahtimestarin on osattava neuvoa ja opastaa myös englannin kielellä.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 7.11.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Palveluvastaava Emilia Sarja, p. 046 8771905.