Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee vahtimestaria

Vahtimestari huolehtii asiakaspalvelu-, neuvonta- ja opastustehtävistä Omnian eri toimipaikoissa, ylläpitää järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta, kirjaa läheltä piti -ilmoitukset sekä huolehtii informaatiosta, postista ja liputuksesta. Lisäksi vahtimestari seuraa ja tarvittaessa tekee toimipaikkansa tilavarauksia sekä huolehtii lukujärjestysten ja tilavarauslistojen esille laitosta, tilojen toiminnasta, avaamisista ja sulkemisista sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta.

Tehtävään sisältyy lisäksi erityistehtäviä: kalustetyöt sekä huonejärjestelyihin liittyvät muutostyöt, Omnian tiloissa järjestettävien tapahtumien ja asiakastilaisuuksien aikainen tekninen tuki ja läsnäolo sekä niiden järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa toisen asteen ammatillista perustutkintoa (esim. virastomestarin koulutus), erityistä turvallisuusosaamista mm. EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus, taitoa toimia asiakaspalvelutehtävässä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä taitoa työskennellä joustavasti erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta sekä englannin kielen taitoa.

Vahtimestarin tulee tuntea työtehtäviin liittyvät lait, asetukset ja viranomaismääräykset sekä hallita työtehtävissä käytettävien materiaalien käyttöominaisuudet ja niihin liittyvät työturvallisuusmääräykset. Tehtävä edellyttää taitoa työskennellä turvallisesti ja toimia myös hätätilanteissa.

Lisätietoja antaa

Palveluvastaava Emilia Sarja p. 046 877 1905.

Kuinka haet?

Haku on nyt päättynyt. Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme Meille töihin -sivulta.