Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee työpajaohjaajaa pelisuunnitteluun

Työpajaohjaaja toimii ammatillisena ohjaajana pelisuunnittelussa Omnian Nuorten työpajoilla. Pelisuunnittelupaja on toimintona uusi ja se toteutetaan Pop up -tyyppisenä kokeiluna.

Pajalla on 8 työkokeilu- ja/tai kuntouttavan työtoiminnan paikkaa työttömille 17-28-vuotiaille espoolaisille, kirkkonummelaisille ja kauniaislaisille nuorille. Työpajan tavoitteena on tarjota nuorille tutustuminen pelisuunnittelun mielenkiintoiseen ja monipuoliseen maailmaan: pelin idean kehittelyyn, konseptin tekoon, peligrafiikoiden suunniteluun ja toteutukseen sekä pelin ohjelmointiin ja julkaisuun. Käytämme pelisuunnittelussa mm. Photoshop-, Illustrator- ja pelisuunnittelu -ohjelmia.

Työpajaohjaaja suunnittelee, koordinoi ja ohjaa työpajalla toteutettavia harjoitus ja asiakastöitä, sekä toimii työpajanuoren ammatillisena ohjaajana omalla vastuualueellaan. Hän toimii myös yhteistyössä ohjauspalvelujen kanssa osallistuen pajanuoren arviointiin ja jatkosuunnitelmien tukemiseen.

Työpajaohjaajalta edellytetään vähintään toisen asteen soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kiinnostusta työskennellä tukea tarvitsevien nuorten kanssa. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan aikaisempi ohjauskokemus. Pajan sisältö tarkentuu tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja antaa

Palvelupäällikkö Saija Hillebrand, p. 043 824 0364 (ajalla 3.7.-5.7. sekä 6.-7.8.) ja
Palvelupäällikkö Monika Seppälä, p. 040 126 4947 (ajalla 9.7.-27.7.)

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.