Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee tieto- ja viestintätekniikan opettajaa

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla tekemässä uutta pedagogiikkaa ja lähteä rohkeasti rakentamaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opetuskäytänteitä?

Tulet toimimaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opettajana. Sinulla on osaamista erityisesti Windows-palvelinymäristöstä sekä aktiivihakemistojen hallinnasta. Tunnet tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkinnon perusteet ja osaat opettaa niiden mukaisesti eri tutkinnon osia.

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä, kokemusta tieto- ja viestintätekniikan ammatillisten perustutkintojen opetustehtävistä sekä käytännön työkokemusta alalta, mielellään IT-asiantuntijan tehtävistä. Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen monipuolisten menetelmien hallintaa sekä käytännön kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat ohjata opiskelijaa yksilöllisesti ja osaat viedä osaamisperustaisuuden käytäntöön. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä innostaa nuoria oppimaan. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen. Luonnollisesti sinulla on hyvät verkostoitumis- ja tiimityötaidot.

Lisäksi arvostamme hyviä yritys- ja työelämätaitoja sekä tietoturvan ja kyberturvallisuuden osaamista.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Hakeminen

Hae työpaikkaa Kuntarekry.fi-palvelussa 17.5. klo 15 mennessä. Hakuaikaa on jatkettu. Hakemuksensa jo lähettäneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja antaa
Seija Ronimus
Koulutuspäällikkö
0401264819
Seija.Ronimus@omnia.fi