Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee talotekniikan opettajia, 2 paikkaa

Opettaja, talotekniikan alla

Määräaikainen palvelussuhde ajalle 5.8.2019-29.5.2020.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on talotekniikka-alan ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää kokemusta kiinteistöjen LVI-asennuksista sekä B-luokan ajokorttia. Eduksi luetaan hyvä kiinteistöautomaation osaaminen.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelposina hakijoina.

Opettaja, talotekniikan ala

Vakinainen palvelussuhde 1.8.2019 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on LVI-alan ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää hyvää putkistojen hitsaus- ja juotostaitoja sekä B-luokan ajankorttia. Eduksi huomioidaan muu LVI- osaaminen.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. 
Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittajat huomioidaan kelpoisina hakijoina.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäälliköt Heikki Alakiikonen (p. 046 8515164) ja Jari Sirén (p. 040-1267194).

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet paikat Meille töihin -sivulta.