Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee ruokapalveluvastaavaa tai -kokkia

Ruokapalveluvastaava tai -kokki

Tehtäviin kuuluu vastuu jakelu- palvelukeittiön ja kahvilan toiminnasta, vastuu ruokailun aikana ruoan riittävyydestä, linjastojen täydentämisestä sekä asiakaspalvelusta, nimettyjen omavalvonta- ja puhtaanapitotehtävien hoitaminen, osallistuminen astiahuoltoon, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin sekä avustaminen päättäjäiskahvituksissa, linjaston raaka-aine merkinnöistä vastaaminen ja lämpimän ruoan lisäkkeiden valmistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarpeen mukaan kassatyöntekijöiden sijaistaminen, elintarvike- ja materiaalihankinnoista huolehtiminen sekä työssäoppijoiden ja henkilöstön ohjauksesta huolehtiminen.

Tehtävä edellyttää kokin tai diettikokin perustutkintoa sekä erityisruokavalio-osaamista (ruoka-aineallergiat), työkokemusta suurkeittiöalalta sekä asiakaspalvelusta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kokemusta monikulttuurisesta työyhteisöstä, positiivista ja rakentavaa työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä hyviä atk-taitoja. Lisäksi edellytetään hygieniapassia.

Lisätietoja antaa

Tarja Hämäläinen, p. 046 851 5194.

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet paikat Meille töihin -sivulta.