Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee Osaamo-vastaavaa (4 paikkaa)

Tulet toimimaan vastaavana opettajana yhteisten tutkinnon osien oppimaisemassa Osaamossa. Osaamossa opiskelija saa laaja-alaisesti henkilökohtaistamisen palveluja, ohjausta ja tukea yhteisissä tutkinnon osissa matalan kynnyksen periaatteella. Vastaava opettaja koordinoi Osaamon toimintaa, kehittää yhteistyössä opettajien kanssa osaamisen tunnistamisen ja arvioinnin menetelmiä, ohjaa opiskelijoita tarvittavan osaamisen hankkimisessa ja toimii tarvittaessa vastuuopettajien tukena henkilökohtaistamisessa.

Osaamo-vastaavan tehtävään kuuluu myös tutkinnon osan vastaavan tehtävät yhteisissä tutkinnon osissa. Tutkintovastaavana osallistut edustamasi tutkinnon/tutkintojen hakeutumisprosessiin ja vastaat henkilökohtaistamisen toteutumisesta ja yhdenmukaisuudesta. Lisäksi vastaat tutkintoon liittyvien materiaalien oikeellisuudesta sekä toteutuskuvausten ajantasaisuudesta. Mainitsethan hakemuksessasi, minkä tutkinnon osan vastaavan tehtävästä olisit kiinnostunut.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta sekä yhteisten tutkinnon osien rakenteen ja perusteiden hyvää tuntemusta. Haluamme kehittää toimintaamme avoimuuden ja yhdessä oppimisen hengessä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A 986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa

Matti Matikainen, koulutuspäällikkö, p. 040 126 7589 (perjantaina 20.4. klo 9.00 - 10.30 ja 23.4. klo 15.00 - 17.00)

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.