Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee opettajia

Opettaja, puutarha-ala

Vakinainen palvelussuhde 1.8.2019 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa tehtävässä opetettavana alana on puutarha-alan ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai erikoisammattitutkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta viherrakentamisen työnjohtotehtävistä. Eduksi luetaan BEC-ajokortti ja kokemus viheralueiden mittaamisesta.

Lisätietoja antaa

Thomas Vasenius, p. 043 824 4169 ja Hannu Riihimäki, p. 050 463 0871.

Opettaja, tieto- ja tietoliikennetekniikka

Vakinainen palvelussuhde 5.8.2019 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on tieto- ja tietoliikennetekniikan ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa erikoisammattitutkintoa. 
Lisäksi edellytetään piirilevysuunnitteluosaamista ilmaisella suunnitteluohjelmalla, sujuvaa piirilevyjyrsimen käyttämistä, sähkötekniikan ja elektroniikan perusteiden osaamista, tietokoneen käyttäjän A-korttiosaamista, halua ja kykyä toimia nuorten parissa sekä aiempaa työkokemusta nuorten parissa toimimisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös B-luokan ajokorttia.

Eduksi luetaan sulautettujen sovellusten rakentaminen ja ohjelmointi sekä ammattielektroniikan osaaminen.

Lisätietoja antaa

Tomi Vähätiitto, koulutuspäällikkö, p. 040 126 4942.

Opettaja, tieto- ja viestintätekniikka

Vakinainen palvelussuhde 5.8.2019 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on tieto- ja viestintätekniikan datanomin ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa erikoisammattitutkintoa. 
Lisäksi edellytetään halua ja kykyä toimia nuorten parissa, erittäin vahvaa näyttöä tuloksellisesta toiminnasta tukea tarvitsevien nuorten ohjaamisesta sekä kykyä asettua nuorten asemaan ja ajatusmaailmaan sekä kykyä opettaa myös iltaisin. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja antaa

Tomi Vähätiitto, koulutuspäällikkö, 040 126 4942.

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet paikat Meille töihin -sivulta.