Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee opettajaa (yhteiskunnallisten aineet), 2 paikkaa

Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana yhteiskunta- ja työelämäosaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi voi olla yhteiskunnassa ja kansalaisena toimiminen, työelämässä toimiminen sekä yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta - osa-alueet. Toivomme, että hakijalla on kokemusta työelämätaitojen kouluttamisesta ja työllistymisen edistämisestä. Tehtävässä on eduksi laaja-alainen näkemys työelämästä ja työkokemus erityisesti Omnian koulutusaloilta ja arvostamme näkemystä siitä, mitä osaamista toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittanut tarvitsee yhteiskunnassa ja työelämässä.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Matti Matikainen, pe 20.4. klo 9-11 ja ma 23.4 klo 15-17, puh. 040 126 7589

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.